Superbox Redbox gibi internet tavsiyesi

Zonguldak/Merkez'de bir kamu kurumunda görev yapmaktayım. Burada ofisteki arkadaşlar ile kullanabileceğimiz bir internet istiyoruz. Kamu kurumu olduğu için internet bağlatma gibi bir şansımız yok. Yani portlar devlet kurumu olduğu için zaten dışarıya kapalı. Kapalı kutu misali. Ofiste 15 kişi 7/24 şekilde görev yapıyor. Burada bize sınırsız veya 500GB'dan fazla bir internet gerekiyor.

Vodafone Redbox - Turkcell Superbox - TT magnet gibi şeyler okudum hiç kullanmadım böyle bir şey. Bunları sadece altyapısı olmayan yerlere veriyorlarmış. Bizde altyapı yok bu şartlar altında baktığınızda ama biz bunu evde değil iş yerinde kullanacağız. Ev adresimi mi vermem gerekiyor altyapıya bakmaları için. Genel olarak internet bilgi çöplüğü gibi olmuş. Şu işten anlayan birisi şunu etraflıca anlatabilir mi?

Bu 3 operatör harici taşınabilir internet kullanabileceğimiz bir şey var mı? Data paketi alıp herhangi bir 4.5G cihaza takıp oradan da internet alabileceğimizi gördüm. Bunun Vodafone, Turkcell, Türk Telekom'dan ne farkı var? Teknosacell de çok uygun paketler var. Data paketi alıp direkt o şekilde kullanabiliyor muyuz? Ne önerirsiniz?

İstediğin her yerde kullanabilirsin. Ben kullanıyorum 4 yıldır. 400GB paketi var olduğunu biliyorum ama üstü var mı bilmiyorum.
Fiyatı da en son 850 TL idi. Paket bitiminde ek paket satın alabiliyorsunuz. Diğer ISS göre Turkcell daha iyi.

Data hattı almak istersen 4.5G destekli bir cihaza data hattını takıp da kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı