Suriyeli çocuklardan hayvanlara eziyet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstanbul Beyoğlu’nda, Suriyeli çocuklar yavru kediyi ağzında torpil patlatarak katletti. Bugün öğlen 2 saatlerinde Örnektepe’de yaşanan olayda 8-9 yaşlarındaki 3 Suriyeli çocuğun beslediği yavru kedinin ağzında torpil patlattı.

Ekşi'de gördüğüm bir olay.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da yaşayan kişi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke bu çocuklar karşıma çıksalar 🤬.

Onlar sadece çocuk. Asıl suçlu onların ebeveynlerinde. Ki çocuklar önüne çıksa ve onlara bir şiddet uygularsan çocuğa şiddete girer ve sen suçlu olursun. Kimse de iyi yapmışsın demez, onlar daha çocuk.

@Mr Cabbar neden güldünüz acaba?

Son düzenleme:
Onlar sadece çocuk. Asıl suçlu onların ebeveynlerinde. Ki çocuklar önüne çıksa ve onlara bir şiddet uygularsan çocuğa şiddete girer ve sen suçlu olursun. Kimse de iyi yapmışsın demez, onlar daha çocuk.
Ben hayvanın ağzına şey koyan bir çocuk görmedim. Ben de çocukluk yaşadım. Kavga ederdik, top ile cam kırardık ama torpil koymadık. Ya biz çocuk değildik ya da onlar.

Ben hayvanın ağzına şey koyan bir çocuk görmedim. Ben de çocukluk yaşadım. Kavga ederdik, top ile cam kırardık ama torpil koymadık. Ya biz çocuk değildik ya da onlar.

Bir çocuk ailesinden ne görürse onu öğrenir. 8 yaşındaki bir çocuğun sorgulama yeteneği henüz gelişmemiştir. Yanlışla doğruyu ayırt edemez. Ona göre doğru ailesinin yaptığıdır. Bizim ailelerimiz cani olmadıkları için biz bu kadar cani değiliz.

Allah belalarını versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı