Suriyeli ögrencilere ücretsiz okul servisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Uluslararası Göç Örgütü (IOM) iş birliğinde hayata geçirilen projeyle geçici koruma altındaki Suriyeli öğrencilerin ağırlıklı olduğu 8 bin çocuk okullarına ücretsiz aşınacak.

AA muhabirinin edindiği bilgilere göre, MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Türkiye'nin çeşitli illerinde 25 binden fazla öğrenciye okula ulaşım desteği veren IOM arasında imzalanan protokolle, geçici koruma altındaki Suriyeli öğrencilerin okullara erişimini kolaylaştırmak amacıyla iş birliğine gidildi.

Bu kapsamda, Suriyeli öğrencilerin yoğun bulunduğu Adana, Sakarya, Yalova, Batman, Antalya ve Siirt'te ücretsiz ulaşım hizmeti verilecek.

Projeyle 2 yıl süresince ihtiyaç sahibi 8 bin öğrenci, hem devlet okullarına hem de geçici eğitim merkezlerine ücretsiz taşınacak. Proje kapasitesinin yüzde 25'i bu durumdaki Türk öğrencilere ayrılacak

https://www.aa.com.tr/tr/egitim/ihtiyac-sahibi-binlerce-ogrenciye-ucretsiz-tasima-destegi-/1498944

Acaba o servislerin ''surileri'' gömme kamplarına götüreceği günleri de görebilecek miyiz? Kuruyup kalmasınlar diye çukurlar nargile közü doldurulabilinir. Sonuçta din kardeşlerimiz. 🙃
Bu iğrenç ve çikrin zihniyetinizi şiddetle kınıyorum. Görüşünüz ne olursa olsun masum insanlar için böyle bir üslup kullanmanız utanç verici.

Bu iğrenç ve çirkin zihniyetinizi şiddetle kınıyorum. Görüşünüz ne olursa olsun masum insanlar için böyle bir üslup kullanmanız utanç verici.
Al evine 10 tane besle o zaman. Benden dünyanın vergisini kesip bunlara yedirmeyeceksiniz o zaman. Yasa çıkarın senin gibi ''suri'' meraklısı gönüllü vatandaşlar karşılasın bütün yardımları. Sırayla evinizde falan besleyin.

Ben bu asalaklar huzurla yatsın, diye askerlik yapmadım. Ben bu asalaklar benden faydalansın, diye bu kadar vergi ödemedim. Ben bu asalaklar benden faydalansın, diye kendimi geliştirmedim. Benim ülkemin insanları 1. sınıf vatandaştır. Bunlar asalaktır. Savaş bitti, defolun gidin artık Suriye'ye. Sizi beslemek zorunda değiliz.

Suriyelileri savunan arkadaşlar burdasınız galiba yine. Siz savunmaya devam edin en sonunda donunuza kadar alsınlar o zamanda dersiniz Suriyeliler kardeşimiz. Ülkemizde adam akıllı yaşıyor muyuz sanıyorsunuz? Bizim öyle yat alacak paramız yok apartmanda yaşıyorum ve her gün Suriyeliler 2. katta ta 6 kata kadar sesleri geliyor. Bağırıyorlar, dövüşüyorlar. Bir asansör yaptıracağız adamlar izin vermiyor. He böyle ülke ne güzel değil mi? O zaman savaşa gidelim onlarda kesinlikle arkamızdan ya da önümüzden giderler. En sonunda tek onlar kalır, Suriyelileri savunanlar herhalde kafasında bir sorun var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz de aylık giderlere servis parası ekleniyor diye kara kara düşünelim bir memur maaşıyla(babam yani). Helal olsun. Ekonomimiz zaten süperdi, bu mahluklar da üst düzeye çıkardılar 3 milyonu hep birlikte. Neyse Damad-ı Şehriye Berat Paşa sağolsun. Hökümetimiz sağolsun. Ne de olsa hazine tıklım tıklım.(!) Benim gibi sağ görüşlü birini bile birçok politikada kendilerine muhalif edindiler. Büyük başarı.

• Beğen
İfadeler: Zel
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı