Taciz ile suçlandım

En iyisi milli egitim bakanligi hocam bir kişiyede aynisi oldu milli egitimle hallettiler.

Anladım hocam sağ olun görüşleriniz için.

Sevgiliniz ne diyor?

Olay ilk olduğunda ona atmışlar zaten oda inanmamış sonrasında da olayın büyüyeceğini tahmin etmemiş. Olayın yalan olduğunu kanıtladığım da ona da attım güveni boşa çıkmamış oldu. Tanıyor muydu falan derseniz kız 2 mahalle ötede oturuyor sürekli buluşuyoruz falan ama buraya el atamıyor maalesef :D

Anladım hocam sağ olun görüşleriniz için.

Olay ilk olduğunda ona atmışlar zaten oda inanmamış sonrasında da olayın büyüyeceğini tahmin etmemiş. Olayın yalan olduğunu kanıtladığım da ona da attım güveni boşa çıkmamış oldu. Tanıyor muydu falan derseniz kız 2 mahalle ötede oturuyor sürekli buluşuyoruz falan ama buraya el atamıyor maalesef :D
İyi hiç yoktan sevgilinizle aranız bozulmamış, daha ne istiyorsunuz.

Benzer bir durum benim başıma gelmişti, kızın biraz psikolojik sorunları vardı yardım amacıyla konuşmuştum, ben dikkatli biriyimdir bu yüzden iletişim başlar başlamaz onun sadece arkadaşım olabileceği, başka bir şeyin olmayacağı hakkında mesajlar vermeye çalıştım fakat buna rağmen kız 1, 1-5 ay sonunda bana aşık olmuş ve okul da herkese ben onu, o da beni seviyor algısı yaratmış. Tabii bunun bende çok önemli olumsuz sonuçları olmuştu ve bir daha asla yardım vs amaçlı bir kızla iletişim kurmamaya dikkat ettim.

Tekrardan merhaba konu burada bitiyor sizden almam gereken abi/arkadaş tavsiyelerini aldım kalanını zaman gösterecek. Öncelikle bana zamanınızı harcadığınız için teşekkür ederim en fazla 5 kişi yazar diyordum ve şu an ekranda gördüğüm şey 150ye yakın mesajın yazıldığı ve iki bin kişinin gördüğü. Tekrardan herkese teşekkürler tavsiyeleriniz için minnettarım.

Merhaba, olan büyük depremden sonra sınıfımıza bir kız gelmişti. Öğretmenlerimiz onunla konuşmamızı rica etmişti, sonrasında o kızın gayet eğlenceli biri olduğunu fark ettim. Ortalama 1 ay boyunca konuştum, sonrasında kız benden hoşlandığını söyledi ve kibarca bu durumu reddettim. Daha sonra da konuşmak istese de konuşmadım. Fakat kızın tekrar memleketine dönmesine 10 gün kala yani karne gününden sonra kız herkese benim onu taciz ettiğimi söylemiş, bunu defalarca reddetmeme rağmen kimse bana inanmadı. Sonrasında yakın bir arkadaşım sayesinde bunu kanıtlayabildim. Kızın söylediği gün o çocukla olduğuma dair, WhatsApp konuşmaları ve fotoğraflar vs. bunu kanıtladım. İnsanlar bana inandı fakat kız hala buna devam etti ve bu durumu kabul etmedi. Arkadaşlarıma sorduğumda bana inandıklarını söylediler fakat tüm arkadaşlarım benden soğumuş durumda, benden soğumayan birkaç arkadaşıma bu durumu sorduğumda onların benden çoktan soğumuş olduğunu söylediler. Eskiden kız hiçbir ortama çağırılmazdı çoğu gezimizi ise ben düzenlerdim fakat bunu 20 kişilik arkadaş grubunda gelmesi için herkesi etiketleyip beni etiketlemediklerin de fark ettim. Bu durumla nasıl başa çıkacağım bunun iftira olduğu kanıtlandı fakat hala insanlar benden soğumuş durumda zaten karne gününe ne kalmış diyecek olabilirsiniz fakat bölge biraz küçük ve herkesin gideceği okul başarısına göre bağlı bölgede çok fazla iyi lise yok gidilebilecek maksimum 2 3 lise var ve sınıfın başarı ortalamaları çok yüksek büyük ihtimalle onlarla tekrar.

Hocam temizinden davayı açın umarım konuyu ailenizde biliyordur bilmiyorsa bile kızarlar falan diye korkmayın sizin iyiliginiz için kızarlar kizarlarsada onlarida anlatın ve gerekli hukuk a başvurun.

Son düzenleme:
Hocam temizinden davayı açın umarım konuyu ailenizde biliyordur bilmiyorsa bile kızarlar falan diye korkmayın sizin iyiliginiz için kızarlar kizarlarsada onlarida anlatın ve gerekli hukuka başvurun.

Hocam konunun hepsini okuyun 🙂

Sevgilim vardı ve kızla arkadaşlık dışı bir muhabbet kurmadım hesaplarım sevgilimde de var ve onunla konuşmamı yanlış bulmuyordu kız da bana açıldığında direk reddettim.

Hocam bence ailenize çevrenizde olanları anlatın, aileniz artık dava açmayı düşünmüyorsa da açar. Her özür dilemekle insanın hayatındaki şeyler geri gelmiyor.

En iyi en kötü bu konuyu okutursunuz 🙂

Hocam konunun hepsini okuyun 🙂

Hocam bence ailenize çevrenizde olanları anlatın, aileniz artık dava açmayı düşünmüyorsa da açar. Her özür dilemekle insanın hayatındaki şeyler geri gelmiyor.

En iyi en kötü bu konuyu okutursunuz 🙂

Sonradan okudum tamaminj hocam benim hatam. arkadaşın işi zor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı