Taciz ile suçlandım

Suan kafana taktigin arkadaslarinin cogu bir kac sene sonra zaten mazi olup gidecek bunu dert etme.. Hatta oyle ki bir gun gelecek sokakta gorsen gormezlikten geleceksin. Insanlarin senin hakkinda ki dusuncelerine cok kafa yorarsan yordugun tek sey kafan olmaz.. Sunu unutma bu dunyadaki en degerli sey sensin.. Bu senin hayatin.. Bu insanlarin hiç birisi bugune kadar hayatinda yoktular.. Bugunden sonra da olmalari gerekmiyor sen sadece onune bak.. Inan bana eksiklikleri hic bir sey kaybettirmez aksine ne kadar cok insan o kadar cok bela.. Zaten kimse, o benim arkadaşım onun icin birseyler yapmaliyim demez ama her isi düştüğünde seni arar. Bu durumda yokluklarinin sana vereceği tek sey daha az istek ve talep olacak.. Buna kesinlikle kar gozuyle bakmalisin.. Yarin öbür gun herkes ya evlenecek ya askere gidecek ya şehir degistirecek falan derken zaten etrafında fazla kimse kalmayacak.. Kalanlarda gidenlerde bir gun anlarlar hatalarini.. Insanlari sakin duzeltmeye ugrasma birak yamuk kalsinlar bu onların sorunu.. Kiz icin bisey demiyorum bile birak zirlasin dursun sen bak isine..
 
Arkadaşım taciz iftirası yemişti karakolluk olmuştu. Durumu öğrendiğim zaman arkadaşıma inandım ve yanında oldum, arkadaş dediğim adama inanmayacaktim da kime inanacaktim? Ona inanmasaydim yüzüme tükürse haklıydı. Ana fikir bu, önüne geleni ayni ortamdasiniz diye arkadaş bilme.
 
Hiçbiri ile konuşmayın bence siz kendinize yetersiniz hem de okula eğitim görmek için gidiliyor saçma insanlarla kavga etmek içim değil (Bu arada boks veya Muay Thai gibi sporlara başlamanızı öneririm hem özgüveninizi toparlarsınız hem de kimse size bir şey yapamaz )
 
Öncelike geçmiş olsun, dava açmanı tavsiye ederim, ama ilk uzlaşma gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Keşke bir kız da bana çıkma teklifinde bulunsa😣
Bu tarz kızlarla çıkacağıma ben yalnız başıma takılırım 100 kat daha iyi.
 

Geri
Yukarı