Tanımadığım birine aşık oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim senin hikayen Tatyos Efendi'nin hikayesine dönmüş... Fazla bağlanmamaya çalış yoksa geçmiş olsun... Umarım bir daha karşılaşıp tanışırsın. Aşık biri değilim şuan belki ama nasılsa anlayabiliyorum ama ilk önce hoşlandın mı sevdin mi aşık mı oldun ? Bunu anlaman lazım iyice.
- Efendim hoşlanmak sevmek ve aşık olamak arasındaki fark nedir?
+olric ilk gördüklerin,düşüncelerin hoşlantıdır.
Beraber geçen süre sevgidir.
Ama hayatında, yanında değilken hattâ yüzünü bille görmezken sevmektir Aşk
~Oğuz Atay/Tutunamayanlar~

@Durmazzali47 konunuzu okuyunca biraz takıntı yapmissiniz gibi elrean red yeme videosunu izle red yeme dışı seni anlatmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Durmazzali47 konunuzu okuyunca biraz takıntı yapmissiniz gibi elrean red yeme videosunu izle red yeme dışı seni anlatmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Keşke şu hayatta bazı şeyleri s*kt*r etmek dediği kadar kolay olsa

@Durmazzali47 beyni aldatmak o kadar zor değil başka islerle uğraşırsan unutursun.
Unutamıyorum. Veya bilemiyorm. Belki de içten içe unutmak istemiyorum. Eğer bir kere konuşamadan ondan uzaklaşırsam bir ömür boyu "Acaba zamanında denesem şimdi neler olurdu" sorusunu sormak istemiyorum belkide. Çünkü bu "Acabalar" insanın canını çok yakıyor.

Unutamıyorum. Veya bilemiyorm. Belki de içten içe unutmak istemiyorum. Eğer bir kere konuşamadan ondan uzaklaşırsam bir ömür boyu "Acaba zamanında denesem şimdi neler olurdu" sorusunu sormak istemiyorum belkide. Çünkü bu "Acabalar" insanın canını çok yakıyor.
Acabalari boş ver bir daha kızı hayatın boyu görmeyeceksin zaten.

Acabalari boş ver bir daha kızı hayatın boyu görmeyeceksin zaten.
Belki de göremiyeceğim. Haftaya belli olcak herşey şayet göremezsem bu çok daha acı. Bunun yerine reddedilmeyi tercih ederdim. En azından sevmediğini bilir ve bu durumu daha kolay kabullenebilirdim. Bana yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim.

Hocam konuda yazdıklarınızı sonuna kadar okudum ne söyleyeyim çok şaşırdım şerefsizim.

Hocam konuda yazdıklarınızı sonuna kadar okudum ne söyleyeyim çok şaşırdım şerefsizim.
Ben de bir o kadar şaşkınım. Bana deselerdi ki "Sen birine öyle bir vurulacaksın ki onu düşlemediğin,göz yaşı dökmediğin tek bir günün olmayacak". Asla inanmazdım. Ne oldu nasıl oldu asla anlayamadım. Bakalım kader bize ne gösterecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı