Din konularında %1 şansı var insanların, hangisi gerçek hangisi değil Allah bilir. (!)
Allah bilir diyerek ateistleri mi ima ediyorsun.
Din konularında %1 şansı var insanların, hangisi gerçek hangisi değil Allah bilir. (!)
Bir şey ima etmedim.Allah bilir diyerek ateistleri mi ima ediyorsun.
Alaycı tavırlarınızı kendinize saklayın, inanmıyorsanız inanmayabilirsiniz fakat bu size saygısızlık yapma ve alay etme hakkını vermez. Soru dışında yorum yapmanızı da konuyu açan kişinin istediğini sanmıyorum.Din konularında %1 şansı var insanların, hangisi gerçek hangisi değil Allah bilir. (!)
Başlangıç, ezeli olmak kavramlarını var eden bir şeyin var ettiklerine dahil olmasını beklemek pek mantıklı değil. Bu konularda yapılan sorgulamalardaki en büyük hata da bu zaten. Azlık çokluk, varlık yokluk, başlangıç ve son gibi kavramları var eden bir şeyin, var ettiklerine dahil olmasını beklemek, çobanın koyunlarla birlikte ot yemesini beklemek gibi bir şey oluyor.Ateist falan değilim ama tanrının nasıl ezeli olduğunu merak ediyorum. Yani mantıksal olarak her şeyin bir başlangıcı vardır biri açıklayabilir mi?
Alay da etmedim. Nasıl anladınız mesajımı anlamıyorum ki. Sadece orada bir sürü din olduğundan ve bu konuda biraz şanssız olduğumuzu kastettim.Alaycı tavırlarınızı kendinize saklayın, inanmıyorsanız inanmayabilirsiniz fakat bu size saygısızlık yapma ve alay etme hakkını vermez. Soru dışında yorum yapmanızı da konuyu açan kişinin istediğini sanmıyorum.
Alay etmediyseniz kusuruma bakmayın.Alay da etmedim. Nasıl anladınız mesajımı anlamıyorum ki. Sadece orada bir sürü din olduğundan ve bu konuda biraz şanssız olduğumuzu kastettim.
Tanrı kavramında bir yanlışlık yok. Tanrı; ilah, yaratıcı anlamına geliyor neden yanlış olsun?Öncelikle tanrı kavramı yanlış onu bir aklına koy ondan sonra soruna gelecek olursak ölüm yaşam ve başlangıç insansal kavramlar bizi yaratan Allah (c.c) böyle bir başlangıca ya da sona ihtiyaç yok.
Gerek de yok haşa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.