Tarayıcı önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

DeLiYuReK01

Hectopat
Katılım
23 Şubat 2020
Mesajlar
388
Çözümler
5
Merhabalar, şu an Google Chrome kullanıyorum, fakat yavaş gibi. YouTube'da video izlerken tam ekran yaptığım zaman, 10-15 saniye arası ancak tam ekrana geçiyor, Forum'da takılırken de yavaş olduğunu hissediyorum. Eski konulara baktım ama daha iyi fikir sahibi olmak için konu açmaya karar verdim, sizler hangi tarayıcı kullanıyorsunuz, artıları nelerdir?
 
Opera GX indirmeni tavsiye ederim işlemci kullanımı ve RAM kullanımı ayarlayabiliyorsun.
 
Microsoft Edge internet tarayıcısını ya da Brave internet tarayıcısını önerebilirim. Microsoft Edge internet tarayıcısını artılarında Windows 10 ile olan optimizasyonu, Google Chrome internet tarayıcısına göre daha hızlı internette gezinme sağlaması, RAM kullanımındaki etkiyi en az seviyeye göre indirme ve Chrome Web Mağazası'ndaki eklentileri indirebilme seçeneği olması da beni kendisine çekmiş durumdadır. İsterseniz deneyebilirsiniz.
Brave internet tarayıcısına gelirsek; hız konusunda Microsoft Edge'den bile daha hızlı bir gezinme deneyimi, gömülü olarak gelen HTTPS yükseltmesi ve reklam engelleyicisi ile gayet iyi bir konumdadır. Fakat RAM konusunda Google Chrome'dan bile daha fazla tüketmektedir. Tek seksiği budur. Umarım yakında çözebilirler. Fakat Chromium tabanlı tarayıcılarda biraz zor olacak gibi. Bu yüzden RAM tüketimi konusunda Microsoft Edge internet tarayıcısını önerebilirim.
Opera GX indirmeni tavsiye ederim işlemci kullanımı ve RAM kullanımı ayarlayabiliyorsun.
Fakat işlemci sınırlaması yapıldığında Opera GX'de takılmalar ve hız konusunda sorunlar yaşanabiliyor.
 
Son düzenleme:
Yeni edge kullaniyorum, cok hos tarayici.
 
Yeni Microsoft Edge öneririm. Gayet hızlı ve sorunsuz çalışıyor.Ayrıca Chrome'den geçtim Edge'ye. Ve gayette memnunum. Tavsiye ederim Microsoft Edge.
 
İlla ki bilindik istiyorsanız Firefox en iyisidir.
Firefox kullanmışlığımda vardır. Beni pek tatmin etmedi açıkcası. Sonra Chrome geçmiştim yıllarca Chrome kullandım. Şu yeni Microsoft Edge çıktığından beri Edge kullanıyorum. Memnunum açıkçası şuan ben.
 
Arada çok az hız farkı var hangisi hoşunuza giderse onu kullanın.
Zaten herkes ayrı tarayıcı söyleyecek sizin de aklınız karışacak.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı