- Katılım
- 8 Mart 2014
- Mesajlar
- 4.227
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 4
Aynen.Bizim milletimiz görmemiştir böyle silah, bi' şoku yesinler nasıl kabadayılıkları gidiyor. Sadece o da değil, mermi yemiş gibi de oluyor vücutta delik izleri vs.
Aynen.Bizim milletimiz görmemiştir böyle silah, bi' şoku yesinler nasıl kabadayılıkları gidiyor. Sadece o da değil, mermi yemiş gibi de oluyor vücutta delik izleri vs.
Hocam birisi tekme yumruk saldırsa da mı kullanmak yasak?Öncelikle burası ABD değil burası Türkiye. Onun dışında Taser etkili bir silah değil onun yerine ruhsatlı silah taşımak daha mantıklı olacaktır. Soruya gelecek olursak eğer taşınmasında sorun olacağını zannetmiyorum ama AVM gibi yerlere giremezsiniz ya da polis aracınızı aradığı zaman polise aracınızda Taser bulundurduğunuzu söylemeniz lazım. Eğer bulurlarsa el koyabilirler.
Taser'ın yasak olma ihtimali de var onun sebebi de Taser'ın Avrupa Birliğinde yasak olmasından kaynaklanıyor.
Taser'ı kullanacaksanız nefsi müdafaa durumunda kullanmanız lazım yoksa suçlu olursunuz.
Saldırganın elinde kesici, delici... alet yoksa ve siz bunu kullanırsanız yine sizin suçlu olma ihtimaliniz var.
O anda bıçak kullanmak bile yasal.Hocam birisi tekme yumruk saldırsa da mı kullanmak yasak?
Kamera kaydı ya da görgü tanıkları yoksa sorun olacaktır.Hocam birisi tekme yumruk saldırsa da mı kullanmak yasak?
Hocam kamera olmayan yer mi var ki? Otobüslerde var, metroda var, dükkanların önü zaten kamera dolu. İllaki görürler bence.Kamera kaydı ya da görgü tanıkları yoksa sorun olacaktır.
Ara sokaklarda genelde kamera olmaz o yüzden sorun çıkabilir. Onun dışında ben Taser atıp kaçayım tarzında bir durum olursa Taser'ın ucunda kapak olur ve siz ateşlediğiniz zaman o kapak fırlar. O kapağın üzerinde genelde seri numarası ya da marka yazar sizi oradan anlayabilirler.Hocam kamera olmayan yer mi var ki? Otobüslerde var, metroda var, dükkanların önü zaten kamera dolu.
Saldırı anında kendimizi nasıl koruyacağız?Ara sokaklarda genelde kamera olmaz o yüzden sorun çıkabilir. Onun dışında ben Taser atıp kaçayım tarzında bir durum olursa Taser'ın ucunda kapak olur ve siz ateşlediğiniz zaman o kapak fırlar. O kapağın üzerinde genelde seri numarası ya da marka yazar sizi oradan anlayabilirler.
Kendinizi korurken karşı taraf silahsızsa ne yazık ki biraz dayak yememiz lazım. Dayak yediğimiz zaman darp raporu alabilme şansımız olur ve bu sayede haklı çıkma ihtimaliniz artar. Onun dışında nefsi müdafaa durumunda orantılı bir saldırı savunma yapmanız lazım ve bu durumda da Taser kullanabilirsiniz. En azından amirlerimiz bize bunu söylemişti.Saldırı anında kendimizi nasıl koruyacağız?
Hocam bu çok saçma bence niye durduk yere dayak yiyelim?biraz dayak yememiz lazım
Taser etkili bir silah değil
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.