Tatlı bira önerisi

Carlsberg su gibi dikip içseniz bile boğmaz kusma hissi yaratmaz. Tadı efsanedir.
Bence Carlsberg mısır tadını çok ön planda veriyor. Benim favorim Becks. Acı bir bira

Bence Carlsberg mısır tadını çok ön planda veriyor. Benim favorim Becks. Acı bir bira
Cam şişe olarak mı içiyorsunuz kutu olarak mı? Bana sorarsanız kutu olanı tam ideal fakat cam şişe gerçekten mısır tadını çok veriyor.

Cam şişe olarak mı içiyorsunuz kutu olarak mı? Bana sorarsanız kutu olanı tam ideal fakat cam şişe gerçekten mısır tadını çok veriyor.
İçtiğimde hep cam içiyorum. Kutu olarak deneyeceğim bakalım farkı hissedebilecekmiyim. Bütün biraları cam şişede içmeye çalışıyorum sizde öyle yapsanız iyi edersiniz :)

3. biradan sonra sidik bile getirseler tadı aynı 😀
Evet bu arada cidden öyle. Biranın bence tek kötü yanı çok tuvalete çıkarması onun dışında <3

İçtiğimde hep cam içiyorum. Kutu olarak deneyeceğim bakalım farkı hissedebilecekmiyim. Bütün biraları cam şişede içmeye çalışıyorum sizde öyle yapsanız iyi edersiniz :)
Bir farkı var mı? Yani cam şişeler daha güzel oluyor onu fark ettim. Kutularda sanki kutu tadını biraz alıyor gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı