Ben 2600X varken 3500 almazdım. Şu an gidip de İ5 9400 almak gibi, pek mantıklı değil.
Ama RX 5600XT kullanmışsın sisteminde?O AMD'nin tercih edilmeme sebebi zaten.
Çok yakınlarım 5600 XT kullanıyor ve bir sorun yaşamadılar açıkçası. Kendim de uzun zaman AMD kullandım sıkıntısız. Ama dediğim gibi zaten kesinlikle sorunsuz denecek bir kart değil, görüyoruz her gün açılan konuları. Şans işi olduğunun ben de tecrübelerime dayanarak arkasındayım. Direkt sorunludur diyemezsiniz.Sorunlu çünkü alan ve sürücü sorunu yaşamayan mı var?
RX 5600XT kullandığımı da belirteyim.
3 kat daha sorunlu denen 5700XT ile tık sorun yaşamadım daha. Donanımsal olmadığına emin misin? Biliyorsun 5700XT için falan PSU katili deniyor.Sorunlu çünkü alan ve sürücü sorunu yaşamayan mı var?
RX 5600XT kullandığımı da belirteyim.
Ama RX 5600XT kullanmışsın sisteminde?
Tercih edilmemeli texture flickerin sorunları bile en çok AMD kullanıcılarında var.
Evet, çok güçlü. Gerçekten şaşırtıcı derecede güçlü bir kart. 1660 Ti'dan daha güçlü ve RTX 2060 denginde bir kart.RX 5600XT O kadar güçlü mü gerçekten? O kadar güçlü olsa dahi AMD Driver sorunları vs. olmaz mı?
5600XT kullanıyorum sorun texture flickerin donanımsal mı yazılımsal mı bilinmiyor.3 kat daha sorunlu denen 5700XT ile tık sorun yaşamadım daha. Donanımsal olmadığına emin misin? Biliyorsun 5700XT için falan PSU katili deniyor.
F/P olduğu için ve orada NVIDIA yoktu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.