Samsung'dan nefret ediyorum aldığıma pişmanım ama Xiaomi çok iyi, MacOS zaten kullanmam programlar için destek yok eğer render işlerim çıkarsa geçerim belki ama illa ki yanına Windows kurarım. Linux'da güzel eski bilgisayarlarıma XUbuntu kurup hızlandırırım, çok hızlı açılıyor ve boşta 300MB RAM kullanıyor ve çok korumalı ayrıca hiç bir veri almıyor bizden.
Debian LXDE ve Manjaro XFCE kullanmanızı tavsiye ederim bu arada:
413720bdbfb5c16295e67199cbc84cfe (1).png

Genelde AMD Fanboyları ve kullanıcılar arasındaki diyalog:
+Arkadaşlar H61 Anakartım var i3 2120 kullanıyorum 300TL bütçem var öneri istiyorum.
-AMD Fanboy: Kardişim alıyorsun Ryzen 5 1600, üstüne de RX580 8GB, yoluna bakıyorsun.
+300TL Bütçem var.
-AMD Fanboy: Banane
+Mantıklı biri : i5 3470 alabilirsin.
-AMD Fanboy: Ne i5'i, Intel fanboyu seni.

:D

DJ Dikkat'in bir sözü vardır bilmez misin eyy Linux cahili!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hadi o zaman kardeşim Linux'da gördüğün her yazılımı yükle bak virüs var mı diye?
Bir de Windows 10'da yap sistemin işlemcisi yanar.

Genelde AMD Fanboyları ve kullanıcılar arasındaki diyalog:
+Arkadaşlar H61 Anakartım var i3 2120 kullanıyorum 300TL bütçem var öneri istiyorum.
-AMD Fanboy: Kardişim alıyorsun Ryzen 5 1600, üstüne de RX580 8GB, yoluna bakıyorsun.
+300TL Bütçem var.
-AMD Fanboy: Banane
+Mantıklı biri : i5 3470 alabilirsin.
-AMD Fanboy: Ne i5'i, Intel fanboyu seni.
İntel anakarta genelde 1600 AF öneriyorlar hocam 😂

DJ Dikkat'in bir sözü vardır bilmez misin eyy Linux cahili!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fanboy detected. 😆

Sosyal' in %72' si profilde ASUS logosu olduğu için bana fanboy diyor :). Ama değilim. Kötü ve iyi olduğu taraflar da var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı