Mobimod
Hectopat
Daha fazla
Bunu okuyan moderatörün yayınlamasını rica ediyorum. Şimdi öncelikle şunu belirtmek istiyorum kullanıcıların başlıklarda ve içeriklerde düzgün bir türkçe ile yazması nokta,virgül vb. kullanması diğer kullanıcıların daha düzgün okuması için değil google ve diğer arama motorlarının sayfayı daha iyi değerlendirmesi için. Yaptığım bir kaç hata için ceza almam bardağı taşıran son nokta oldu, kullanıcı ismime uyarı puanı vermeleri nedir ya
şöyle dedim ? what ?(bilerek ingilizce konuştum türkçe konuşşam ceza meza verirler gerek yok.) kullanıcı ismidemi düzgün türkçeyle yazılmalı ? burda insanların açtığı konulardan yazdığı yorumlardan hit alıyorsunuz bunda bi sorun yok asıl önemli nokta sırf daha iyi sayfa değerlendirmesi için bizlere ceza vermeniz, burası Türk Dil Kurumu'mu ? bukadar türkçeye önem veriyorsanız yapılması gereken ilk iş üyelik kısmına TDK sınavı koyup geçemeyenleri üye olarak almamak ya da aldığınız insanlara oluşturduğu konu yüzünden ceza vermememiz. Burda 3'lü bir kazanç var kullanıcılar konu açar biri yardım için etkileşim kurar hem sohbet hem yardımlaşma olur ve bunun sonucundada Technopat sahipleri para kazanır ama siz bunu sadece arama motorları iyi değerlendirsine çevirdiğinizde bizleri ezmiş oluyorsunuz çünkü türkçeyi tam olarak kullanamiyan küçük kardeşlerimiz veya imla kurallarına dikakt etmiycek insanlar var onları ceza sistemine tabi tutmaya hakkınız olmadığını düşünüyorum.
Sayın Cumhurbaşkanımız, Reisimiz ülkemizin baş tacı bile türkçeyi kullanamazken (CHP yerine CEHAPE) bizden bunu beklemenız mantıklımı ?
Sayın Cumhurbaşkanımız, Reisimiz ülkemizin baş tacı bile türkçeyi kullanamazken (CHP yerine CEHAPE) bizden bunu beklemenız mantıklımı ?
Son düzenleyen: Moderatör: