Technopat Fobilerini Paylaşıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Islak banyo terliğine çoraplı basmak. Aslında ben şu rüyalardan uyanırken bir yerlere tekme atıyorum yada yatakta uçar gibi tepinirim ya, o tür rüyalar işte şu karanlık bir yerden düşermiş gibi olan rüyalar o rüyalardan nefret ederim karnımı ağrıtıyor "nomissiz vicdonsiz".

Son düzenleme:
Her türlü böcek ve sürüngenden nefret ederim, korkarım. Özellikle örümceklerden.

Örümcek ve her türlü böceklerden mümkün olduğunca uzak dururum. Yılan, aslan, kaplan gibi hayvanlardan bile daha büyük bir korku benim için.

Fobi denir mi bilmiyorum ama takıntı haline gelen bir şey var. Telefondan kulaklıkla bir şey dinleyince kulaklığı çıkarıp dışarıya ses veriyor mu diye kontrol edip tekrar takıyorum.
Bu bende de var. Her şarkı değiştiğinde tekrar çıkarıp kontrol ediyorum. Bir de telefon cepte titriyormuş gibi hissetme hastalığı var bende.:oops:

Sosyofobi gerçekten çok zor 1 seneyi geçti psikoloğa gidiyorum. Gidişatımda ilerleme var ama asla yok olmuyor.

Fobi denir mi bilmiyorum ama takıntı haline gelen bir şey var. Telefondan kulaklıkla bir şey dinleyince kulaklığı çıkarıp dışarıya ses veriyor mu diye kontrol edip tekrar takıyorum.

Bir de yüksekteyken (balkon falan değil bu dediğim çok çok yüksekte) aşağı bakabiliyorum ancak yukarı bakamıyorum.

Konuda da belirttiğim gibi aynısı bende de var, gerçekten çok kötü ya.

@berk1937 O dediğin şey berberde ara sıra bana da oluyordu son zamanlarda pek olmuyor saçımı berberde yıkabiliyorum. Ancak dediğin gibi bende de bir nefes alma zorluğu, boğacakmış hissi oluyor. Bu neden böyle oluyor hiç araştırmadım sebebini bilmiyorum.

Örümcek ve böcek tiksintisini bende de var görünce rahatsiz oluyorum. Tüm sürüngenler ve kurbağalardan da rahatsiz oluyorum.

@Handsome Reis Örümceği Allah'ın yarattığına dair bir delilin var mi? Sevmiyorsan sevmiyorum de bu kadar basit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı