Technopat forumunun kendini uluslararası nükleer kontrat sitesi sanması

Bu Technopat neden kendini nükleer anlaşmaların imzalandığı bir site sanıyor? Yok şu harfi büyük yaz, olmadı virgül eksik bir saat ceza. Yok şunu şu imla ile yazma banlanırsın. Sen ‘kanzi şu oyun nasıl? Şu yama var mı?' muhabbetleri dönen bir forumsun ya. Bir snickers ye Technopat!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anlatımı yeterince düzgün ise ve anlaşılabilir düzeyde tanımlamalar yapılarak bir şeyler anlatılmış ise aşırıya gidilmeye gerek yok, bir de birisine bir şey anlatıyorsun anlamıyor farklı şekilde anlatıyorsun yine anlamıyor bir tık rahat şekilde söylüyorsun pat ban yiyorsun bence bazı durumlar esnetilmeli ve doğru bilgiyi vermeye rağmen hala saçma sapan diretenler varsa özgürce rahat bir şekilde anlayacağı tipte anlatmaya izin olmalı. Örnek konu bırakıyorum chipset sürücüsü arayan birisi.

 
@selef

1693422731175.png
 
@selef hayır yalnızca bunları yalayıp yuttum çok fazla. Hepsini biliyorum. Moderasyonda da görev aldım. Ancak tutumları yanlış. Mesela bu cümlemde bir yazım yanlışı var. Düzeltmeyi bırak fark etmeyecekler bile. :p
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı