Nokta koymadığım için 3-4 tane banım var. /:Hocam eskiden abim kullanırdı nokta koymasa ban yerdi (4-5 yıl öncesi) şimdi gerçekten yazımla ilgili şeyler hafifletilmiş durumda.
Nokta koymadığım için 3-4 tane banım var. /:Hocam eskiden abim kullanırdı nokta koymasa ban yerdi (4-5 yıl öncesi) şimdi gerçekten yazımla ilgili şeyler hafifletilmiş durumda.
10. cezadan sonra 1 hafta gelmeye başlıyor diye biliyorum tam emin değilim ama.Hocam eskiden abim kullanırdı nokta koymasa ban yerdi (4-5 yıl öncesi) şimdi gerçekten yazımla ilgili şeyler hafifletilmiş durumda.
Yazım yanlışlarına göre ban saçma bence çok okunmayacak hale gelmiyorsa sonuçta Türkçede noktalama işaretleri sorusu çözmüyoruz.
10. cezadan sonra 1 hafta gelmeye başlıyor diye biliyorum tam emin değilim ama.
Nokta koymadığım için 3-4 tane banım var. /:
Aynı tür ceza.Yok hocam cezanın durumuna bağlı değişiyor benim 15'ten fazla cezam var.
Aynı kategoride 10 cezadan sonra 1 gün yiyorsunuz hocam. Denendi onaylandı.10. cezadan sonra 1 hafta gelmeye başlıyor diye biliyorum tam emin değilim ama.
10. cezadan sonra 1 hafta gelmeye başlıyor diye biliyorum tam emin değilim ama.
Dediğim gibi tam bilmiyorum.Aynı kategoride 10 cezadan sonra 1 gün yiyorsunuz hocam. Denendi onaylandı.
Aynısını yaşıyorum.Saçma zaten nokta için ban atmak. Bazen wpde arkadaşlarla yazısirken nokta koydum mu diye bakıyorum ban yer miyim diye.
Mesela @Ahmet40218 adamın ne büyük harfle ne de noktayla başladığını gördüm ama ceza da yemiyor çok muhtemelen. Şu an kadar rahat 20-30 ban gelmesi lazımdi.Uyarıya göre değişiyor yazım noktalama 1 saat sürüyor.
Bak mesela başka bir sorun yazmadan önce şu kadar bekleyin çok acil bir şeyi düzeltmen gerekiyor ama yapamıyorsun süreden dolayı süre bitene kadar da iş işten geçmiş oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.