"Sağlık ile ilgili tüm konular. Hastalıklar, hastaneler, ilaçlar, tedaviler, sağlıklı yaşam için gerekenler ve sorularınız, sorunlarınız, tecrübeleriniz. Kullanıcı deneyimleri doktor tavsiyesi değildir, doktorunuza danışmadan internetteki her şeyi uygulamayın." sağlık kategorisinde böyle bir ibare bulunuyor.
Bu ibare bulunmasa bile bir kullanıcı bir hastalığının tedavisini forumlarda arıyorsa o kullanıcı, kişi kendi sağlığına saygı göstermiyordur. Denecek çok bir şeyin o yüzden olduğunu düşünmüyorum.
Önceden konu dışında anlamsız konular açılıyor, anlamsız yere mesaj sayısı yükseltiliyor dendiği için konu dışı kategorisinde yazılan mesajlar ve açılan konular mesaj hanesine etki etmemeye başladı.
Bazı kişiler teknoloji forumu sadece teknolojik konular açılmalı şeklinde şeyler söylüyorlar. Onun için söylemiştim, forumda birçok farklı kategori bulunuyor. Herkes ilgisi doğrultusunda birbirine yardım etmeye çalışıyor ve acı bir gerçek, kimse konulara cevap yazmak zorunda değil. Herkes bilgisi doğrultusunda yardım etmeye çalışıyor, gönüllülük esasına dayanıyor zaten.