Yüzde 95 istifa olaylarında aslında atılma vardır. Bunu her insan biliyor zaten ancak burada bir istisna olduğunu düşünüyorum. Kendisinin ayrılma planları vardi zaten, olmasa bu kadar hızlı toparlayamazdi. Ayrıca Technopat'i tabii ki seviyor, zarar vermek istemeyeceginden dolayı kendi isteğiyle istifası anlaşılabilir. Dediğim gibi siyasi görüşümüz uyuşmuyor ancak yine de bu forumda kendisine özellikle moderasyon tarafından gereksiz düşmanlık yapılmasından rahatsızım. Ne kadar yanlış düşüncelere sahip olursa olsun buraya emek vermiş birisi, hepimizin gönlünde bir yeri vardır. Konularda özellikle şahit oluyorum moderasyonun bile baltasa düşman oluşuna, gerçekten lüzumsuz. Özellikle mi seçtiler modlari baltasi sevmeyenler olarak anlamadım her neyse.
Yapacak bir şey yok sanırsam, keşke eski kitle olsa ancak dediğin gibi farklı nedenlerden dolayı gidiyorlar. Artık forumların çok anlamı kalmadı zaten. İleriki yıllarda hepsinin iyice batacagina inanıyorum. Şuan hâlâ kullanan varken kiymetini bilelim bari. Ek olarak bilgili kitleyi tutmak için gerekli çaba gösterilmiyor keşke gösterilse, teşvik lazım.
Kendisi hakkında benim görüşlerim nötr, bir şeyler yapmaya çalıştığının bende farkındayım dedigim gibi. Çabaliyor en azından, fena şeyler de yapmadi. Ancak daha iyisini yapabilir demeye çalışıyorum. Modlara sen güveniyor olabilirsin, ancak ben komple bir temizlik gerektiğini düşünüyorum. En az yarısı objektif değildir muhtemelen. İyiler yok değil. Şu tarafsızlık konusunu cozemediler.
Mesela o sevilmeyen baltasin forumunda Atatürk düşmanı bulamazsınız, ülkemize düşman bulamazsınız. Atatürk'e saygı amaçlı kategori bile açmış adamlar. Bizim burası herkese "eşit" olma kafası, "tarafsız" olma kafası ile hareket ediyor aklı sıra, bunu başaramadığı gibi technopatta Atatürk düşmanı da var cumhuriyet düşmanı da var, konuda açık açık Ata'ya hakaret eden de var. Bazı şeylere müsamaha olmamalı, technopat madem bazı konularda taraflı, milli konularda da yerini göstersin, ama yok ne arar..
Kesinlikle öyledir. İfade özgürlüğü olan bir cümleyi, müslüman bir arkadaş raporladiginda mod da aynı görüşlere sahipse direkt ceza alıyorsun zaten. Din konusunda çok dolaştım, gördüğüm şey argo kullanan kıraathane ağzıyla konuşan adam ceza yemiyor adam akıllı, ben olabildiğince nazik konuşmama rağmen din "aşağılama" nedeninden suçlu bulunuyorum. Çok bir şey demeye gerek yok.