Technopat nasıl bu kadar büyüdü?

GNU Plus

Picopat
Yer
1056
Bu forumda her gün 1000 kişi aktif. Sayfayı her yenilediğimde bambaşka konu, rehber ve çözümler var. Herkes kurallardan şikayetçiyken bu kadar kişi nasıl oldu? Tam tersi olup; herkesin kurallardan bıkıp forumu terketmesi gerekirdi. Çünkü başka örnekleri var. Burada bu kadar hem soru soran hem soru çözen kişi nasıl geldi?

Bu forumda her gün 1000 kişi aktif. Sayfayı her yenilediğimde bambaşka konu, rehber ve çözümler var. Herkes kurallardan şikayetçiyken bu kadar kişi nasıl oldu? Tam tersi olup; herkesin kurallardan bıkıp forumu terketmesi gerekirdi. Çünkü başka örnekleri var. Burada bu kadar hem soru soran hem soru çözen kişi nasıl geldi?
Daha iyi bir alternatifi yok çünkü.

Çünkü diğer forumlarda saçma sapan, ezbere cevaplar veriyorlar. Başka foruma git minidump dosyanı at bir tane adam dönüp bakmaz sorununa. Technopat'da ise bir sürü bilgili hocamız var. Mavi ekran sorunu mu yaşadım? Hemen minidump dosyamı atıyorum ve cevap geliyor. Ben sırf bu yüzden Technopat dışında bir yere sorunum olunca konu açmıyorum.

Ki bunu herkes biliyor. Kurallar katı olsa bile yardım alacakları başka bir alternatif olmadığını biliyorlar. :)

Tam tersi olup; herkesin kurallardan bıkıp forumu terketmesi gerekirdi. Çünkü başka örnekleri var. Burada bu kadar hem soru soran hem soru çözen kişi nasıl geldi?
Kurallar katı değil bence, ama şu konudaki moderatörün verdiği cevap...

Abim hesabına giremiyor :D Başka bir foruma geçti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı