@LeBlanc 1000 mesaj normal şartlar için koyulmuş bir limit. Daha altında bu yetkiyi almış biri ise bu konuda fazlasıyla yeterlidir zaten. Kararı veren yönetim, mutlaka o kadar başvurudan seçim yapıyor ve belirli bir yetkinliğe sahip mi diye bakıyordur. Konu ile çok bir alakası da yok dediğinizin.
@Hasan Gürlek öne çıktığı için oradan yürüdüğünüzü düşünüyorum.
@judgmennt Yazım yanlışı sebebi ile ceza yemek normal değil mi sizce? Üye olurken kurallar belli. Ceza verenin kim olduğunu bilmemek bir yandan rahatsız edici olsa da, o kişinin sadece görevini yapması sebebiyle doğrudan bilmemeniz daha mantıklı. Kimse zevkine de "elini kolunu sallayarak" ceza vermiyor. Bugün çoğu kişiye hatalarından dolayı sözlü uyarıda bulundum. Kasıtlı bir cezalandırma veya ego aracı olarak kullanma yok. Kurallar belli, en başından belli zaten. İlk uyarılar ise süreli olmuyor. Hata bir kere yapılır, sonrakiler yanlıştır.
@Jotti Size de diyeceğim şey belli. Kurallar belirlenmiş durumda. Şartları kabul ediyor herkes üye olurken. Kurallar uymak üyelerin görevi, düzene yardımcı olmak ise Moderatör görevi. Zor bir şey değil. Olay yaratmaya gerek yok. Ben de uyarı aldım ama tekrarlamadım onları.