Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi düşüncesi olsa bile bu şirket ile ortak gibiydi.

Dolaylı veya doğrudan bu gibi son günlerde yaşanan sorunlardan ötürü şirket zarara uğrayabilirdi. Technopat böyle bir karar aldıysa vardir bir bildikleri. Boşuna bunca yıllık iş ve dostluk bir kalem defter ile silinmez. Arka planda olayları bilmiyoruz.
 
Bize PC toplamayı öğreten donanımı, forumu sevdiren adam. Yolun açık olsun o7...
 
Recep Baltaş kişisel hesabı yüzünden Technopat zarar veriyorsa Technopat ın simgesi olmuştur. Dolayısıyla Technopat on mihenk taşıdır. Bu mihenk taşını kaldırdılar. Bakalım ne olacak?
 
@CEO of SM Technology, Recep Baltaş'ı hedef gösteren kitle zaten belli kardeşim. Bot hesaplar hepsi.

Ortada ciddi bir olay olmasa sabaha kadar hedef göstersinler bu olay yaşanmazdı. Hayır MSI markası siyasal islamcı mı da sponsorluğu kesmeyi düşünsün örneğin?

Ekşi Sözlük'te, Reddit'te, Discord'da anonim kimlikleriyle yazan alt-right özentisi 15 yaşındaki ergenlerin parasıyla dönmüyor piyasa, ki onların ağzıyla da söylem yapamazsın. Din, dil, ırk, cinsel yönelim vb. hassas konular ve şirketler tolere etmiyor.
 
Eminim kendisi de böyle talihsizce açıklamalarda bulunmak istememiştir ancak olan oldu. Technopat'ın profesyonelliğini göstermesi yerinde olmuş. Öte yandan, benim için de Technopat = Recep Baltaş ve Ali Güngör. Üzücü bir durum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı