Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müslüman'lar rahatsız falan olmuyor, elhamdülillah Müslüman'ım rahatsızlık duymadım çünkü dediği şeylerin kinaye olduğunu, ümmetçi, araptaparları kudurtmak için söylediğinin farkındayım.
Yok gayet müslümanlara söylemiş. Bir müslüman olarak ben çok rahatsız oldum. Üstelik bunu yıllardır yapıyor. Hem Technopat Sosyal'de hem de kendi Twitter hesabında. Recep gayet İslamofobik bir insan, bunu yakından takip eden herkes bilir.
 
Cidden ilginç. Böyle bir tweet atıldıktan sonra Technopat, Recep hocayla yolunu ayırmasaydı, buradaki bu tarz suçlamalar yapanlar korkudan yorumu bırak konu açamazdı. Adım gibi eminim. Bırakın artık güçlü tarafında olmayı. Kendi fikirlerinizi dile getirin. Şurada banlanacağız diye korkudan laf edemezdiniz yollar ayrılmasaydı. Masal anlatmayın.
 
Adam müslümanları karşısına almış ve aşağılayıcı şeyler söylemiş. Sen de Recep Baltaş'ın bu söylemlerinden rahatsız olacak kitle bu forumda değil diyorsun. Hiç mi müslüman kullanıcısı yok bu forumun? Bunu yazarken 5 saniye falan ne yazıyorum ben ya diye düşündün mü hiç?
50+ yaş yorumu aşırı genellemişsin.
 
Müslüman'lar rahatsız falan olmuyor, elhamdülillah Müslümanım rahatsızlık duymadım çünkü dediği şeylerin kinaye olduğunu, ümmetçi, araptaparları kudurtmak için söylediğinin farkındayım.
Düşüncesi öyle olabilir ama böyle söylenmemeli hocam. Direkt açık saldırı oluyor bu bir kesime.
Bak hâlâ Coca-Cola falan atılıyor. Yaş ve ahlak önemli.
 
Kısacası liderimizi kaybettik.
 
Recep baltas arkandayiz.
1701110774807.png
 
Recep yoksa BEN de yokum
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı