Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abimizi kaybettik. Liderimizi, ışığımızı kaybettik. @Recep Baltaş
 
Arkadaşlar Recep Baltaş'ın bazı söylemlerini çok sinirlendiğinden söylediği belli. Bende bazen internette islamcıları görünce çıldırıyorum bir anlığına sinirleniyorum falan. Açıkçası kurunun yanında yaşta yanmış. Kuran'daki gayrimüslimlere yönelik hakaretlerden dolayı ise maalesef insanların inanca saygı göstermesi kuralı bazen işlemiyor. İsrail'i destekliyorum demiş fakat bunu bazı insanları sinirlendirmek için söylediği belli. Aslında İsrail'in çocukları öldürmesini hiç kimse desteklemez.
 
Görüşü beni ırgalamaz ama doğru bulmuyorum. Keşke normal şekilde işine devam etseydi. Yazık oldu.
 
Kötü olmuş, bu sektöre onca hizmet vermiş birisinin böyle bir şekilde kurduğu yerden ayrılmasını hiç istemezdim. Umarım kısa zamanda geri döner diyelim.
 
Aslında savaş ve İslam konusunda bayağı coşuyordu, kötü anlamda. Kötü kesimin eline düştü malesef.
Kim ne derse desin bence Recep abinin İslama karşı nefret beslediği açık bir gerçek. Ha tabii ki bu nefreti dile getirirken Starbucks'ta milletin kahvesini döken boş kafalıları kullanıyordu. Ha tabii arada ciddi anlamda sert çıkışları bolca oluyordu. Yine bir şeyi alıntılayarak veya yorum yaparak nefret kusuyordu ama bu bir şey değiştirmez. Eh müslüman insanın çok olduğu ülkede de böyle düşünce yapısı olan adamın çok barınamaması normal. Recep Baltaş gibi bir adamın genel olarak herhangi bir Orta Doğu ülkesinde çalışmaması gerek. Öbür türlü şu an olduğu gibi bir teknoloji şirketinden dini düşüncesi ve nefreti sebebiyle kovuluyor.
 
Atatürk'ün kurduğu ülkede yaşayıp, bu yorumu atman kadar saçma bir şey yok. Demek istemezdim ama cahilsiniz.
 
Kendisini aşırı derecede sevmesem de (agresif davranışları ve kelimeleri) sonuçta işini iyi yapan biriydi. Technopat diyince aklıma ilk gelen isimdi. Hatta Technopat ismi yerine bazen direkt onun adını kullanırdım. Ne kadar tartışmalı gönderiler olsa dahi Recep Baltaş demek Technopat demek. Benden bu kadar. Herkesin yolu açık olsun.
Screenshot_2023-11-27-21-44-16-54_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı