Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kişisel olarak sevsemde İnstagramdan ateizm öğrenmiş 13 yaşında ergen gibi yaptığı twitter yorumları saçmaydı. Technopat doğru bir karar vermiş. Ama Recep Baltaş olmadan buralara gelemezlerdi. Şirketin yüzü gibi birşeydi. Şeriatçı klasik müslo değilim bu arada. Şu saygısızlıklar hangi dine yapılırsa yapılsın uygun değildir. Deist olsamda desteklemem şu yorumları.
1701111490019.png

1701111522310.png

1701111545063.png

1701111598946.png
 
#RECEPİMEDOKUNMA
Technopat'ı Technopat yapan o ikonik sesiyle Recep Baltaş'tır. İsrail, savaş vs. son zamanlarda çok radikal tweetler de atsa o kurdu bu endüstriyi oğlum! 2 folloştrollün lafına gidemez, gitmez en yakın zamanda yeniden alt ağırlıktan dolayı çökerttiği tahtına geri kavuşacaktır.
 
Recep abi kendi hesabından bile yazdıkları hakkında özür diledi hocam farkında mısınız bilmiyorum ama.

Kimse Twitterda buckberi diye aramaya lüzum göstermemiş
Hayır, olayı başından sonuna kadar takip ediyorum. Özür dilemesinin sebebi sponsorluk ve gelen tepkidir. Yoksa kendini hatalı olarak düşündüğünü sanmıyorum. Kişisel hesabından islam'ı savaş dini olarak defalarca nitelendirdiğini biliyorum ve islam'ın karşısında olduğunu belirtmesi kimseyi ilgilendirmez. Sonuçta kişisel hesabı
 
İlk başlarda Recep baltaşı severdim fakat sonradan saçma sapan tweetler atmaya başlamıştı. En sonundada bunları söylemesi beklenirdi zaten. Yerinde bir karar olmuş.

Düzenleme: Şu an daha iyi baktım mesajlara, zaten firmalarda çekileceğiz demiş, çok çok iyi bir karar olmuş.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı