Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında tweetlere bakınca kendi düşüncelerini söylüyor zaten gayet haklı buradaki Müslüman'lık takılan kimsenin herhangi bir duayı ezbere bildiğini bile sanmıyorum Müslüman'lık dediğin günde 5 vakit namaza gitmektir her cuma cumaya gitmektir sizin yaptığınız dininize göre münafıklık deniyor. (savaş ile alakalı söyledikleri hariç)
Kendi düşünceleri değil artık çevreye ve şirkete zarar vermeye başladı. Radikal söylemlerde bulundu ve birinin dinini sorgulamak kimsenin haddine değil.
 
Arkadaşlar Recep Baltaş ile büyümüş biri olarak, bu foruma emek vermiş biri olarak "Alınan kararı yerinde bulunuyorum". Recep abi hepimizin abisi ancak din konusundaki aşırı karşıt görüşleri haddini aşar boyuta gelmişti.

Bizim Recep abi'ye duyduğumuz saygıyı Recep abi'nin de bize duymasını beklerdim. Bu 10 sene önce de böyleydi şimdi de böyle. Çoğumuzun ailesi veyahut kendisi Müslüman, haliyle inanmıyor olsan bile bu kadar ağır eleştirmek zorunda değilsin.

Batılı ülkeler Filistin için insan hakları çağrısı yapıp küresel eylemler planlarken Türkiye'deki bir adamın, yöneticilik yaptığı kitleyi tanımazlıktan gelerek yaptığı bu yorumlar kabul edilemez.

Her şeyi geçtim, insanın kendisine hiçbir yararı yokken nedendir bu kadar öfke bu kadar kin? Kariyerine bir getirisi yokken nedendir bu kadar öfke, bu kadar kin, bu kadar kendini tutamamazlık?

Ben Recep abi adına çok üzüldüm, böyle bir ayrılık yakışmadı. Ama çok insanın da kalbini kırdı Recep abi, kimse inkar etmesin. Ben menfaat gütmediğim için içimden gelenleri yazmak istedim eski bir üye olarak.
 
Kendi düşünceleri değil artık çevreye ve şirkete zarar vermeye başladı. Radikal söylemlerde bulundu ve birinin dinini sorgulamak kimsenin haddine değil.

Şirkete zararı dokunabilir atılabilir sadece buradaki kişilerin Müslüman'lık taslamasından bahsediyorum.
 
Recep Baltaş'ın tweetleri sert miydi evet öyleydi peki Recep Baltaş'ın yazdıklarının milyon katını yazan karşıt görüşteki insanları ne yapacağız? Samimi olan ona da karşı çıkardı daha dün birisi Ateistlere küfür etti be' O nefret söylemi değil de bu mu nefret söylemi?
 
Recep Baltaş'ı Twitter'dan uzun süredir takip ederim, radikal bulduğum fazlaca twiti de vardır, doğrudur. Ama yolları ayırmak bana fazla absürt geldi. Recep Baltaş'ın emeği hem Sosyal’de hem YouTube'da çok büyük. Üzüldüm açıkçası. 5 kuruş etmez siyasal islamcı bot tayfa da kınaları hazırlamıştır şimdiden. Yazık oldu.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı