Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşırı sağcılar dediğim kitlede tarikatlar da var. Onları hafife almamak gerek.
 
Arkadaşlar Recep Baltaş ile büyümüş biri olarak, bu foruma emek vermiş biri olarak "alınan kararı yerinde bulunuyorum". Recep abi hepimizin abisi ancak din konusundaki aşırı karşıt görüşleri haddini aşar boyuta gelmişti.

Bizim Recep Abi'ye duyduğumuz saygıyı Recep Abi'nin de bize duymasını beklerdim. Bu 10 sene önce de böyleydi şimdi de böyle. Çoğumuzun ailesi veyahut kendisi Müslüman, haliyle inanmıyor olsan bile bu kadar ağır eleştirmek zorunda değilsin.

Batılı ülkeler filistin için insan hakları çağrısı yapıp küresel eylemler planlarken Türkiye'deki bir adamın, yöneticilik yaptığı kitleyi tanımazlıktan gelerek yaptığı bu yorumlar kabul edilemez.

Her şeyi geçtim, insanın kendisine hiçbir yararı yokken nedendir bu kadar öfke bu kadar kin? Kariyerine bir getirisi yokken nedendir bu kadar öfke, bu kadar kin, bu kadar kendini tutamamazlık?

Ben Recep abi adına çok üzüldüm, böyle bir ayrılık yakışmadı. Ama çok insanın da kalbini kırdı Recep abi, kimse inkar etmesin. Ben menfaat gütmediğim için içimden gelenleri yazmak istedim eski bir üye olarak.

Sonuna kadar katılıyorum hocam size.
 
Hocam çoğu ateistlerde (sizi tenzih ederek söylüyorum) böyle bir, müslümanlığa karşı olan bir nefret görüyorum sosyal medyada. Benim anlamadığım sıkıntı bu. Yahu neden? Senin özgürlük alanını işgal eden bir durum var mı? (burada siyasal İslam var o başka bir durum ben sosyal hayat için söylüyorum) Kur'an-ı Kerim'de bir ayet var. "senin dinin sana benim dinim bana". Bunu uygulasak ortada problem olmayacak.

Nedenini size geneleme yaparak açıklıyorum hocam ilk basta dinin alllahın varlıgının kesin olmaması yani kuran bildiğiniz üzere vahiy yoluyla indi ve Kur'an-ı Kerim o zaman ki din adamlarının yorumlarıyla günümüzdeki halini aldı ve şu an da halen din üzerinden ticaretini yapıyolar diğer bir nedense kuranda yazan yapma denilen seyleri yapıp dine sıgınan iğrenç insanlar din çok çıkarcı bir din hocalr fialn hep din vastasıyla 10 yasındaki kızlarla evleniyor filan ve okumadan bilmeden nu konuda oldugu gibi her şeyi dine bağlıyolar savaş dünyada bir gerçek insanlar savaşta olan insanlıgı kuranda herkes birbirine yardım etmeli diye hepsine bakmamız gerektiğini savunuyor tamam yardım edelim ama din namına milletin kahvesini dökelim, MC fare bırakılım cola içenleri dövelim millet din ayağına çatlayacak bir de okumayan Allah'a inanalar çok fazla Atatürk'ün okumadan bilmeden dini yok ettiğini hocaları attıgını söylüyor Osmanlı döneminde Müslüman oranı %57 yken Atatürk bu oranı %90 kadar çıkarıdı ben bu yüzden ve son yıılarda her şeyi dini karıstırmalarından inancım kalmadı çünkü inamıyanaları dışlıyoalar arık şu an acaba kaç kişi gerçekten Müslüman ben eğer Allah varsa cezamı çekemye razıyım ama ömür boyu yalandan sure ezberle ibadet et gönlüm el vermez.
 
Technopat platformunun imajının kötülenmemesi için yapılan bu hamlenin, aynı zamanda yıllar boyu kariyerini bu platformda sürdürmüş adeta markanın yüzü haline gelmiş hatta birçok kişinin markanın ana sahibi olduğunu düşündüğü Recep Baltaş'ı kovmak, önlemeye çalışılan şeyi, yani marka imajının korunmasını. Sanılandan zıt şekilde daha kötü bir istatistiğe çevirebilir. En azından pat diye bunu duyurmak yerine ilgili yerden bir açıklama gelebilirdi ve foruma danışılabilirdi. Maalesef ki şunu da biliyorum: Şirketler arkadaşlığa hatıra vs. bakmazlar. Bu tarz durumlarda böyle şeyler yaşanabiliyor, hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Not: Arkadaşlar fark ettiyseniz hiçbir siyasi veya politik bir eleştiri de bulunmuyorum. Ben sadece Recep Baltaş gibi bir karakterin Technopat platformundan kovulması halinde korunmaya çalışan etkileşimin aksi bir sonuç verebileceği ihtimalini söylüyorum. Bu sadece bir tahmin/teori. Olmayabilir de.
 
Burası din,dil,ırk ve dunya gorusunun ayrım yapılmadıgı bir platform. Buradaki uyelerin her biri kendi goruslerini istedigi yerde paylasabilir burada herhangi bir sorun olmaz. Fakat site yoneticilerinden birinin kendi dunya goruslerinin aleni bir sekilde nefret soylemine vardırırcasına ortaya sacması olacak iş degil. Yoneticilerin profesyonel olmayan davranısları sonucu Technopat firmasının gordugu zararı kim telafi edecek?
Herkes bir yonetici ile ayrılan yol nedeni ile destek yada itirazlarını yazmıs. Bu kadar emek verilmiş bir platformun ettigi zarar ne olacak onu kimse konusmuyor. Su anda yazmıs oldugumuz bu platformdaki insanlara biraz saygısı olan kişinin o yazıları herhangi bir yerde paylasmaması lazımdı.
Bundan sonrası ilgili kisiye. Hadi uyelerin bir kısmına saygın yok anladık. Yanyana calıstıgın iş arkadaslarına, bu mecrada emek veren iş arkadaslarınada mı saygın kalmadı. Yarın kotulesen iş ortamından dolayı maaslar odenmedigi takdirde bu durumdan hic rahatsız olmayacakmısın?
''Nasıl olsa ben ayrıldım bana ne'' mi diyeceksin?
Bunca yılın emegini cope atmak senin kendi tercihin olabilir. Fakat arkanda bıraktıgın zararı nasıl telafi edeceksin.
Cok zor sormadım umarım.
 
Arkadaşlar Recep Baltaş ile büyümüş biri olarak, bu foruma emek vermiş biri olarak "Alınan kararı yerinde bulunuyorum". Recep abi hepimizin abisi ancak din konusundaki aşırı karşıt görüşleri haddini aşar boyuta gelmişti.

Bizim Recep abi'ye duyduğumuz saygıyı Recep abi'nin de bize duymasını beklerdim. Bu 10 sene önce de böyleydi şimdi de böyle. Çoğumuzun ailesi veyahut kendisi Müslüman, haliyle inanmıyor olsan bile bu kadar ağır eleştirmek zorunda değilsin.

Batılı ülkeler Filistin için insan hakları çağrısı yapıp küresel eylemler planlarken Türkiye'deki bir adamın, yöneticilik yaptığı kitleyi tanımazlıktan gelerek yaptığı bu yorumlar kabul edilemez.

Her şeyi geçtim, insanın kendisine hiçbir yararı yokken nedendir bu kadar öfke bu kadar kin? Kariyerine bir getirisi yokken nedendir bu kadar öfke, bu kadar kin, bu kadar kendini tutamamazlık?

Ben Recep abi adına çok üzüldüm, böyle bir ayrılık yakışmadı. Ama çok insanın da kalbini kırdı Recep abi, kimse inkar etmesin. Ben menfaat gütmediğim için içimden gelenleri yazmak istedim eski bir üye olarak.
Bunu düşünmeden herkes körü körüne savunmaya başladı :D. Forumu bırakıp gitmeler falan… Recep Baltasin inancına kimse bu kadar eleştiri yapmıyorsa o neden islama veya Müslümanlara bu kadar eleştiri yapıyor sert bir şekilde anlamak güç. Karar doğru dedim hala bildirim geliyor dislike atıyorlar :D. Sanki Recep Baltas bunların 20-30 yıllık kankası.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı