Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav ne olur filistin bizim için ne yaptı söyler misin Osmanlı döneminde filistinliler toprakları satıp geçinen insan halkına denirdi zamanında İsrail'e toprak sattı İsrail savaşta haklı hem filistin zamanında bizden ayrılmadı mı bilip bilmeden yorum yapmanız beni benden alıyor 😄.
İsrail Filistinin topraklarının sadece %10'unu nu satın aldı geri kalan bölge işgal.
 
FjuWsSAXoAI4AM4~2.jpg
 
Bakın Batı'da Filistin'e destek veren olunca işten atılıyor, sponsorları kesiliyor vs. Türkiye'de de karşı tarafa. Batı'da bunun sebebi siyaset. Türkiye'de de din. Düne kadar formatçı abi dediğiniz, ömrünün çoğu insanlara yardım etmekle geçmiş birine düşman kesilebiliyorsunuz. Adamın inşa ettiği her şeyi bu kadar basit meselelerle yıkabiliyorsunuz. Bu anlamda insanlığın gidişatını hiç iyi görmüyorum, ortaçağ zihniyetine son hız ilerliyoruz, sonumuz hayrolsun.
 
Sorun yok eleştirsin ancak bir yerde insan durur. Çoğumuzun anası babası Müslüman herkese laf atılmış burada. Özgürlük diyorsunuz hala daha. Gereken yapıldı adamlar sponsorluk kaybettiler.
 
Çok güzel özetlemiş birisi.
Kesinlikle budur hocam. Böyle saçma sapan baskılara sine sine elimizde avucumuzda ne varsa alıp sindirdiler bizi laf diyemez olduk yarın öbür gün şiddet eylemlerine geçtiklerinde kendimizi savunma hakkımız bile olmayacak. Bizim zayıflığımızdan güç alıyorlar kimse de demiyor sen napıyorsun diye? Sıra sana da gelecek yazan 1000 tane aktroll vardır o suç değil mi? Hata değil mi? Nefret söylemi değil mi?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı