Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Technopat deyince akla gelen ilk kişi olan @Recep Baltaş ın ayrılması üzücü bir durum. Şirket için uzun vadede mantıklı olacağını düşünmüyorum. Düşündüğüm gibi olursa son mesajlarından biri bu oluyor bu forumda ki😀
 
1701115267430.png
 
Asıl sıkıntı bu düşüncelerini çok açık bir şekilde dile getirmesiydi. İslam hakkında olumlu olumsuz düşünceleri beni bağlamaz ama profesyonel kariyeri olan, sürekli göz önünde olan bir insanın fikirlerini bu kadar sert ve açık şekilde dile getirmesi doğru değildi diye düşünüyorum. Türkiye'nin en büyük teknoloji platformlarından birinin en çok tanınan yüzlerinden birisi olsam böyle tweetler atmazdım ve daha dikkatli hareket ederdim 'şahsen'.
Hepimiz Recep abi'nin iyiliğini isteriz, ben isterdim ki Recep abi nefret ettiği o kitleyi onarmak / iyileştirmek / daha iyi duruma getirmek için çaba göstermiş olsaydı. Öfke tek başına hiçbir şeye çözüm değil, ben şahsen kendi hayatımda öfke duyduğum bir şey varsa değiştirmeye çabalıyorum.

Bu aynı AKP'linin CHP'liye sallaması gibi. Veya tam tersi, karşı tarafı ikna etmediğin sürece / onda bir iz bırakmadığın sürece iç parçalanmaya hizmet etmek dışında hiçbir şey yapmış olmazsın.

Bizi bu sektöre sokan - ilgi duymamızı sağlayan kişi Recep abi. Saygımız her zaman baki kalacaktır, yeni bir platform açar ise ilk kayıt olanlardan olacağız. Ancak birilerinin Recep abi'ye gerçekleri söylemesi gerekli. Recep abi'nin iyiliğini düşünen kişiler yalakalık yapmayı bırakıp Recep abi için, geleceği için hayırlı olanı, doğru olanı söylesinler lütfen.
 
Marka ismine zarar verdiğinden dolayı böyle bir kararın alınması evet mantıklı bir hamle.

Ancak marka yüzü olan bir insandı Technopat denilince Recep Baltaş akla geldiğinden dolayı da büyük bir isim ve yüz kaybedildi.

Diğer içerik üreticileri büyük ihtimalle havada kapmaya çalışır, kapmasa bile kendi teknoloji firmasını sıfırdan da rahatlıkla kurabilir.
 
Recep abinin dili çok keskin, halk buna alışık değil. Yolu açık olsun ne diyelim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı