Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siyasal islamcılar aralarındaki en pis işlere bulaşan adamları bile savunurken sizin kaç yıllık Recep Abi'nize söylediğiniz laflara bak. Bu böyle olmayabilirdi. Recep Baltaş'ın özeleştiriden yoksun bir insan olduğunu düşünmüyorum. Özrünü diledikten sonra Gazze'ye yardım adı altında bir kampanya falan oluşturulabilirdi veya başka bir şey. Bu olaylar 3-4 ay sonra unutulur ama Technopat büyük bir yara almış olur.

Bu laflarından sonra özür dileyip bir de Gazze'ye yardım kampanyası oluştursaydı iki yüzlülük olurdu.

Technopat en önemli ismini kaybetti. Bu sorun yolları ayırmaya kadar gitmemeliydi.

Okuyabilirsiniz. Amerika'da ve Avrupa'da haklarınız korunuyor. Herkes mağarada, her şeyden korkarak yaşamak istemiyor. :)

İnsanlığa hakaret, bebeklerin ölümüne sevinmek her şeyi bir kenara bırak savaşa sevinmek düşünce özgürlüğü oluyorsa ben mağara adamıyım dostum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok doğru bir karar. Technopat'ı bu noktada tebrik ediyorum. Ne söylediğini bilen insanlarla yola devam etmek dileğiyle. Çok önemli bir kayıp olarak görmüyorum.

Önemli olmasını geçtim direkt marka yüzüydü.

Böyle sonuçların olacağı açık açık görülebilen bir şeydi. Herkesin düşüncesi kendine ancak marka ve kendi adına zarar vereceği ortada olan paylaşımlardı daha dikkatli ve kapsamlı düşünülerek fikir belirtilebilirdi.

Ancak her şeyin bir sonucu olduğu gibi bunun da sonucu böyle bir karar oldu gördüğümüz gibi.

Recep Baltaş, yeni yeni siyasi görüşünü belirten birisi değil. Recep Baltaş denince aklıma direkt siyaset, teknoloji gelir mesela. Adamın işten atılması için illaki hedef mi gösterilmesi gerekiyordu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı