Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman bu tavrınızı gidin random firmaların camlarını kıran, Burger'a fare atan, normal şekilde kahvesini içen insanlara taciz eden Arap sevici islamcılara yapın da aynen bu insanlara laf ederdi sadece.
Ne yazmışım sen tekrar okusana. İki tarafla da işim olmaz canları cehenneme. Kimin kime laf ettiği ortada.
 
Abartmış kim ne derse desin çoluk çocuk kadın katili İsrail'in karşına çıkamazsın demesi. İsrail'i yaptıklarını da bile bile yüceltmesi olmamış. Orada ölen filistinli de olsa insan sonuçta sırf filistinli diye nefret duymanın manası yok saçma sapan İsrail'i savunacak bir durum da yok. İnsan insandır.
 
Kim olursa olsun neye inanırsa inansın umrumuzda değil. Özellikle bu ülkede Recep Baltaş gibi sivri dil ile insanların dinine siyasi görüşüne hakaret edemezsin. Bu forumda bile kendisinden farklı düşünüyor diye üyeleri aşağıladığını gördük. Bu ülkenin yok olması gereken kirli zihniyetlerinden bir tanesi sadece, iyi oldu. Recep Baltaş gidecek ki çok daha yetenekli ve düzgün gençler oralara gelebilsin.
 
Başka Bir Forumda Yanlışlıkla Çoklu Hesaptan Ceza Aldım | Sayfa 2 | Donanım  Arşivi Forum
 
Doğu Türkistanlı Türklere terörist dediği günden itibaren söylemleri ciddiye alınmayacak kişidir kendisi. Bu ülkede Arap düşmanlığı yapacağım diye İslam'a hakaret ediliyor buna da düşünce özgürlüğü deniyor. Vallahi çoluk çocuk kendi halinde eğlensin forumu terkeden terkebilir çoluk çocuk nüfusu temizlenmiş olur.
 
İnsanlığa hakaret, bebeklerin ölümüne sevinmek her şeyi bir kenara bırak savaşa sevinmek düşünce özgürlüğü oluyorsa ben mağara adamıyım dostum.
Evet düşünce özgürlüğü. Bu sayede bu adamı toplumdan dışlayarak gerekli cezayı veriyoruz, aynı şuan olduğu gibi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı