Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Landeon, sonuçta Technopat kalıcı bir forum değil. Technopat'ın eski kalitesi de zaten kalmamıştı, sorun çözen üye eskisi gibi yoktu. Yarın bir gün, yeni teknoloji forumu açılırsa da oraya kayarız. Hangi forum taleplerimizi karşılarsa oraya gideriz.
 
Gazze'ye yardım kampanyası yapması Dilan Polat'ın hacca gitmesi gibi birşey olurdu adam kesinlikle kinciydi ve bu kini kolay kolay geçmez.
Dilan Polat hacca gitti zaten. :D Emin olun bu insanlar zaten Dilan Polat gibi islamın arkasına saklanıp üçkağıtçılık yapan insanlar yüzünden İslamdan nefret ediyor.
 
Arap sevici değilim. Kendime tam olarak Müslüman bile diyemem. Fakat İsrail'in ne derece ileri gittiğini görmek için Müslüman olmaya gerek yok. Bundan sevinç duyan, bebeklerin ölmesinden ve Müslüman insanların katledilmesinden zevk alan Recep baltaşı destekleyecek kadar da düşmedim. Din veya Arap sevicilik ile alakalı değil, aksine kişinin ne kadar insan olduğu ile alakalı bir durum.

Uğruna üzüldüğün insanlar bugüne kadar herhangi bir Türk için kılını kıpırdatmış mı? Kılını kıpırdatmayı geçtim, üzüntüsünü belirtmiş mi? Yoksa her konuda sırf Türk olduğun için karşında mı durmuşlar tarih boyunca.
Siz böyle konularla kendinizi kandırabilirsiniz. Biz türküz ve Türk dostuyuz, başka bir şey değil veya başka birinin dostu değiliz.
 
Technopat'ın yeni kitle:
1701122395037.png
 
Yine garip bir vaka. Twitter kullanmadığım için Recep Baltaş hocayı burada birkaç konuda görmem haricinde kendisi hakkında fikrim yoktu.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı