Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o7....

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    images.jpeg
    27,3 KB · Görüntüleme: 133
Twitter kullanmadığım için Recep Baltaş'ın paylaşımları hakkında bilgim yok ama siyasi paylaşımlar yaptığını biliyordum. Eğer Recep Baltaş'ın paylaşımları markaya zarar veriyorsa doğru bir karar olmuş. Herhalde bundan sonra kendine yeni bir YouTube kanalı veya internet sitesi açıp işlerine oradan devam eder.

Eki Görüntüle 2033503

Neye inanirsan inan bu tur sozleri soyleyen birisini savunamazsin.

Forum zaten koyduğu katı kurallarla bayağı kullanıcı kaybediyor. Şimdi Baltaş gidince iyicene kayıp olacak. Yazdığını tasvip etmiyorum fakat adam zaten şirket yönetecek birine benzemiyor. Daha çok genç, çok ekmek tüketmesi lazım. Hatalı.

İlgili Tweetlere biraz baktım, acaba ironi mi diye de şöyle bir baktım ama yorumlarda her olayı Arap seviciliğe histeri boyutunda hastalıklı şekilde çekmenize ve ağlamanıza gerek yok. Çünkü olayın Araplarla alakası yok. Recep Baltaş’ınki kibarca abartılmış bir tepki.

Tweetlerin bazılarını Netanyahu kendisi atmış gibi.

Kurumun kendisine zarar verecek düzeyde yanlış yapılmış. Foruma hiçbir şey olmaz ancak Recep en verimli senelerini adadığı sistemden dışarı itildi. Bu olay en çok Recep’in kendisine zarar verir.

Yine de kendisini çok severim. Herkes hata yapar ama bu Twitter hesabı çöplük gibiydi gerçekten. Bu radikallik profesyonelliğine zarar veriyordu en sonunda bitirdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı