Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlgili Tweetlere biraz baktım, acaba ironi mi diye de şöyle bir baktım ama yorumlarda her olayı Arap seviciliğe histeri boyutunda hastalıklı şekilde çekmenize ve ağlamanıza gerek yok. Çünkü olayın Araplarla alakası yok. Recep Baltaş’ınki kibarca abartılmış bir tepki.

Tweetlerin bazılarını Netanyahu kendisi atmış gibi.

Kurumun kendisine zarar verecek düzeyde yanlış yapılmış. Foruma hiçbir şey olmaz ancak Recep en verimli senelerini adadığı sistemden dışarı itildi. Bu olay en çok Recep’in kendisine zarar verir.

Yine de kendisini çok severim. Herkes hata yapar ama bu Twitter hesabı çöplük gibiydi gerçekten. Bu radikallik profesyonelliğine zarar veriyordu en sonunda bitirdi.
 
imparator
 
Sponsor desteği olmadan nasıl devam sürekliliği olacak dostum? Sponsor desteği kesilmese bu ayrılık da olmazdı zaten.
Evet bu konuda haklsınız. Artık eskisi gibi olamayacağı kesin, en azından bir süre. Fakat bir yolunu bulur diye düşünüyorum veya belki hiç bile uğraşmaz hayatına devam eder.
 
İş ayrı profesyonel hayat ayrı fakat eğer radikal düşünceleri (bu düşüncelere katılıp katılmadığım hakkında en ufak bir yorum bile yapmayacağım) ana hesabınızdan sürekli paylaşır durursanız en sonunda başınıza bu tür olaylar gelir. Recep Baltaş'ı severim fakat yaptığı davranış hatalı. Ayrıca cehaletle savaş bu şekilde olmaz, cahil görülen kitleye küfür ederek, inançları aşağılanarak anca onların düzeyine inersin.
 
Technopat'ın son attığı videoya baktım demin. Videonun içeriğini bile Recep Baltaş getirmiş xd. Recep abinin twitlerini de tasvip etmiyorum, orası ayrı. Ama genel olarak düşüncelerine katılıyorum. Kendi düşüncelerini de ulu orta yerde çekinmeden yazması güzel gibi görünse de bu ülkede böyle şeylerin sonu iyi bitmiyor. Sonuç olarak kaybeden Recep Baltaş değil, Technopat olacak maalesef.
 
Acilen geri dönülmesi gerekilen bir karar olduğunu düşünüyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı