Technopat Sözlük talebi

Makaleler
2
Şimdi konu başlığına sözlük yazınca önceden bu fikri verenlerin olduğunu görüp üzüldüm biraz açıkçası. Technopat Sosyal gibi bir de Technopat Sözlük ya da adı her neyse böyle bir alt site açılması çok iyi olmaz mı? Mesela 1050 Ti almak istiyorum 1050 Ti başlığına girip kullanan herkesin yorumlarını okumak çok iyi olurdu. Aynı şey Ekşi Sözlük'te de yapılıyor ama mesaj sayısı çok az. Örneğin 6700K başlığına giriyorum 10 tane bile mesaj yok. Nacizane fikrim bence böyle bir projeye gerçekten gerek var site site konu konu dolaşmaktansa tek çatı altında toplanması daha iyi olur.

Son düzenleme:
''Ekşi Sözlük''te olduğu gibi her şey serbest olacaksa ben destekliyorum. Ama şimdi forumda olduğu gibi kurallar murallar falan olacaksa eksik kalsın bence. Küfür, din, siyaset alayı serbest olsun. Millet kasmasın boşuna, anancılar ile doğru dürüst adamlar zaten belli eder kendini. 🙂

Gerçekten de donanım başlıkları çok mantıklı. Herkes 1050 Ti'larını hangi işlemciyle birlikte hangi oyunlarda nasıl performans sergilediğini gösterebilir. Dev bir veri merkezi oluşur.Bunun yabancı muadili bile yok galiba. Hatta yönetim bu verilerden sayı olarak yararlanırsa 1050 Ti ortalama performansı ve sıcaklığı da gösterilebilir.

Sadece bizi ilgilendiren bir konseptte (mizah falan değil de teknoloji, donanım vs.) olursa harika olur. İnternet servis sağlayıcı arayan birisi gidip sıfırdan konu açmak veya tek tek konuları dolaşmak yerine o başlık altından firmaları bulabilir, hatta anket tarzı bir sistem ile Ali abinin başlığındaki gibi herkes aldığı İnterneti test edip bilgileri paylaşır ve ortalama değerler ortaya çıkar (indirme hızı, donanım parçalarında yükleme süresi, sıcaklık, fps gibi).
Ayrıca böyle bir proje düşünülürse gönüllü olarak moderasyon ekibini olmayı ve ufak tefek icon işlerinde de katkı sağlamak isterim. Hepimiz kullandığımız İnternet sağlayıcı ve donanım parçalarından aldığımız performansı o başlıklarda paylaşırız.

''Ekşi Sözlük''te olduğu gibi her şey serbest olacaksa ben destekliyorum. Ama şimdi forumda olduğu gibi kurallar murallar falan olacaksa eksik kalsın bence. Küfür, din, siyaset alayı serbest olsun. Millet kasmasın boşuna, anancılar ile doğru dürüst adamlar zaten belli eder kendini. 🙂

İyi olurdu valla. Tepemizde nöbetçi bekliyormuş gibi yazmazdık, efsane bir ortam olurdu.
Desteklediğim kampanya 🤣

Ekşi Sözlük gibi olsun ama Mizah bölümü de İnci Sözlük gibi olsun.

O zaman abovvv.

Çok şey istemiyor musun? 🤣🤣🤣 Biz daha sözlüğü açtıramadık adam inci diyor, tövbe ha çarpılırsın🤣🤣🤣

Ben de sabit başlıklar olmasından yanayım.
Dediğiniz gibi "B450 Anakart Kullanıcıları", "R5 3600 kullanıcıları" gibi.
Özellikle akşam saatlerinde açtığımız başlık 30 saniye kalmıyor ana sayfada, hemen anasayfadan düşüyor.
Böylelikle bunun da önüne geçilir. Benim en şikayetçi olduğum konu bu...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı