Technopat Sosyal ceza sistemi hakkında önerim

  • Konuyu başlatan Silinen üye 311895
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 91
  • Görüntüleme 5B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onun farkındayım Recep hocam da benim buradaki sitemim araştırmadan konu açanlara. Burası büyük bir forum ve bir konu hakkında çok fazla açılmış konu var. Önce onlara bakılmalı.
Emin olun insanlar muhteşem derecede araştırmayı bilseydi bugün bu site burada olmazdı.
 
Var mı bilmiyorum ama konu acarken kısıtlama gelebilir. Mesela ben 2018 tarihli ve altı olan üye kullanıcıların sadece mesaj yazabilmesini istiyorum. 2018 tarihinden beri üye olmayan kullanıcılar konuyu görebilecek ama mesaj yazamayacak. Böyle bir şey gelebilir. Bunu yapabilmesi için kendisi de 2018 tarihinden beri üye olması gerek. Bu mesaj olabilir cözümler olabilir fark etmez.
Bu çok saçma. Bugün üye olan birisi bile sorununuzu çözebilir. İlla 2018'de üye olanlar profesyonel olacak diye bir şey yok. Gereksiz mesaj atılırsa raporlarsın olur biter. Diğer türlü forumun akıcılığı bozulur.
 
Böyle bir kaygımız olsaydı her gün binlerce ban atmazdık 😎 Şu anda DH'den sonra Türkiye'nin en büyük ikinci teknoloji sitesiyiz ve bu kadar katı kurallara rağmen bir aksilik olmazsa 5~10 sene içinde 1. sıraya çıkacağız.

DH'de çok alışverişim oldu. DH forumu eski zamanlarına göre aşırı derecede yetersiz. Technopat'ın tek eksiği 2. el sistemi :) Bunun dışında Technopat bence DH'den çok üstün konumda. Burada açılan özellikle donanım/yazılım konuları için yardımcı olan çok kullanıcı var. DH bu konuda son 4-5 senedir ölü durumda. Orayı ayakta tutan artık 2. el ve siyaset konuları altında birbirini yiyen kullanıcılar. Bir de konu dışında saniye başı 20 gereksiz boş mesaj atan kullanıcılar.
 
Böyle bir kaygımız olsaydı her gün binlerce ban atmazdık 😎 Şu anda DH'den sonra Türkiye'nin en büyük ikinci teknoloji sitesiyiz ve bu kadar katı kurallara rağmen bir aksilik olmazsa 5~10 sene içinde 1. sıraya çıkacağız.
Hocam sonuçta babanızın hayrına dönmüyor burası da :)
Bahsettiğiniz kişi moderatör ise konu linkini paylaşırsanız kontrol edebiliriz. Üyeyse de rapor sistemini kullanabilirsiniz, her mesajı kontrol etmemiz mümkün değil ne yazık ki.
2-3 kere şikayet ettim. Mesajını düzenlediler, ceza falan vermediler.
 
+18 yaş bölümü olsun ya da üyelik sürelerine göre özel bölümler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel önerilerde bulunmuşsunuz. Benim tek bir önerim var o da daha önce 10.000 defa açılmış olan konuları araştırmadan tekrar açanlara ceza verilmesini öneriyorum ben. Forumda eminim 10.000 tane "Yazılıma nereden başlanır ağam?" konusu vardır ama her hafta yenisi açılıyor ve insanlar haliyle aynı cevapları veriyorlar. Buradan o arkadaşlara sesleniyorum, burası eski ve büyük bir forum arkadaşlar eminim yazılıma nereden başlanır diye bir sürü konu var, öncelikle onları araştırın. Daha dün arka arkaya 3 tane açılmıştı ya.
Benim de çok dikkatimi çeken bir husus. Hatta diğer forumlarda bir şey sorulduğunda hemen "araştırmadan konu açmayın" tarzı uyarı yapılırken burada konu devamı niteliğinde dahi bir şey sorulsa "sen de kendi konunu aç, orada sor kardeşim" tarzı bir yaklaşım var.

Ceza sistemi ve katı kurallar arasında saçma bulduklarım da var.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı