Technopat Sosyal Ekim 2022 Güncellemesi

  • Konuyu başlatan Emre C
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 172
  • Görüntüleme 17B
Önceki güncellemede 500 mesaja sahip olanlara medya kısmı aktif edildikten kısa bir süre sonra yeni sunucuya geçiş yapılana kadar devre dışı bırakılmıştı. Yeni sunucu devreye ne zaman girecek?
 
Geri alabiliyorsunuz fakat kategori kaybolduğundan rahat bir şekilde alamıyorsunuz. Bunların biriktiği herhangi bir yer yok. Kategori linki elinizde olursa girip görüntüleyip geri alabilirsiniz.
Yani konuyu göz ardı edince kaybolduğundan o konuyu açmak için o konuya ulaşmamız lazım gibi bir şey anladım. Sonuç olarak güzel olmuş. Gif profili ve diğer yenilikleri bekliyorum. İyi forumlar.
 
Başka bir üyenin yazmış olduğu mesajdan gidince konu dışı kategorisi gözükebiliyor. Etiket için aynı durum geçerli mi bilmiyorum.
Evet, bu bir hata değil. O konu Sosyal'de hiçbir yerde size görünmez. Linkler hariç, linklerden konuya girerseniz görebilirsiniz.
 
Aslında çözüm olarak yukarıda gözüken mesajın üstünde tarih yazıyor. O tarih tuşuna basınca aynı işlevi görüyor zaten. Yalnızca yukarıda duran çözüm mesajının tarih yazan tuşundan tarih silinip "çözüme git" ya da "mesaja git" yazılsa olmaz mı? Zaten asıl mesajın üstünde de yazıyor tarih.

Biraz basit bir yol ama işe yarar mı acaba?
https://www.technopat.net/sosyal/konu/coezuem-mesajinin-uestuende-mesaja-git-tusu-olmali.2173241/
 

Geri
Yukarı