Technopat Sosyal Haziran 2023 Güncellemesi

Katılım
11 Eylül 2017
Mesajlar
25.802
Makaleler
42
Çözümler
262
Merhaba, size bu ay yapılan bazı değişikliklerden bahsedeceğim.

İlk olarak Technopat Sosyal ana sayfasına Widget özelliğini ekledik. Bu özellik sayesinde ana sayfada hızlıca yeni açılan konuları, en son mesaj atılan konuları ve popüler konuları görüntüleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra son açılan ve popüler olan indirim köşesi konularını da bu kısımdan görüntüleyebilirsiniz.

1686342303618.png


Yeni konular kısmına indirim köşesi konuları düşmeyecektir. Güncel indirimler kısmından takip etmeniz gerekiyor. Popüler indirimler kısmı ise son bir haftadaki popüler indirimleri göstermektedir.


Kural 5'i güncelledik. Bu kural kapsamında geri dönüş yapmayan kullanıcılar uyarı alacaktır. Ancak sadece tepki vermeleri durumunda bile uyarı almayabilirler.

1686341620257.png



Bazı yeni kategoriler açtık. Bunlar "Ofis Araçları", "Nintendo" ve "Souls Like" kategorileri. İlgili kategorileri aşağıda bulabilirsiniz.


Önümüzdeki aylarda gelebilecek yenilikler neler?

Sosyal Önerileri kategorisinde bulunan ve "Planlanıyor" ön eki içeren konuları en kısa sürede eklemeyi düşünüyoruz. Ayrıca eklenen yeni Widget için ve gelmesini istediğiniz önerileri oylamayı veya konusunu açmayı unutmayın. :)

GIF

Siz sormadan ben söyleyeyim. Maalesef bu güncellemede de GIF desteği gelmedi. :( Ne zaman geleceği ise net belli değil maalesef.
 
@Vavien. açıkçası ilk etapta aşağıya konumlandırılan Widget'ın üstteki kadar ilgi görmeyeceğini düşündük. Bu yüzden gereksiz olduğunu düşündük ancak farklı içeriklerle olabilir. Öneriniz varsa konusunu açabilirsiniz.

@NeverGive Up Önerisini açabilrisiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı