Technopat Sosyal Mart 2023 Güncellemesi

• Konuyu başlatan Emre C
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 125
  • Görüntüleme 15.851
Uzun konularda bazı kilit kelimeleri yazarak arama yapmak iyi olur aksi taktirde tüm sayfaları gezip tüm mesajları okumak gerekiyor. Kim cevapladı özelliği güzel, bunun yanına söylediğim de konulursa filtre olarak oldukça gelişir sistem.

Uzun konularda bazı kilit kelimeleri yazarak arama yapmak iyi olur aksi taktirde tüm sayfaları gezip tüm mesajları okumak gerekiyor. Kim cevapladı özelliği güzel, bunun yanına söylediğim de konulursa filtre olarak oldukça gelişir sistem.
Yanlış anlamadıysam aslında var olan bir özellik bu. Örneğin bu konuda arama kısmına tıklayıp filtreyi "Bu konu" yapıyorum.

brave_EL89eb2Umc.png

Arama kısmına ise Boeing 777 yazıp mesajında Boeing 777 geçen mesajları görüntüleyebiliyorum.

Kalın yazı tipiyle belirtiliyor.

brave_FYYfaZHB9Z.png

Üslupla ilgili önemli düzenlemeler gelse iyi olur bence. En son biri Acer'la ilgili bir konu açmış kim varsa laf ediyordu. 1 saat sonra cezası açılınca aynısını yapmaya devam yaptı arkadaş. Caydırıcı bir ceza gelmeli. 1 gün yeterlidir. Tabii sizin kararınız da önemli.
Adamlar sayıyor sayıyor "Küfür etmedim ki?" diyorlar. Şikayet edemiyorum. Edersem bir şey çıkmayacak, biliyorum. Sakinleşmek için forumu bırakıp bırakıp geri geliyorum. Gelince de direkt göz ardı etmeye başladım şimdi de konularda "göz ardı edilen içeriği gör" yazıyor. Bu sefer adam aklıma geliyor. Yine aklıma ceza almadığı geliyor. Döngüye girdim. O an üslubu yüzünden ceza alsalar şu an bunu düşünüyor olmazdım mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı