Technopat Sosyal üyelerinin önerisiyle alınan ürünlerin sorunlu çıkması

• Konuyu başlatan Lyrinx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 261
  • Görüntüleme 13.585
1-) KZ kulaklık hakkında yorum yapmayacağım. Hiç önermedim, bilmiyorum zira. Gerçekten kalitesiz olabilir.

2-) Bu SSD zaten pek ahım şahım değil ama fiyatı uygun olan SSD'lerin çoğunda aynı durum var. Yaşadığın sıkıntıyı söylersen yardımcı olmaya çalışırım.

3-) Xrades zaten kat kat kalitesiz bir ürün. Gayet güzeldir QP Mousepad. Beğenmediğiniz yönünü söylerseniz sevinirim.

4-) QCK+ gördüğünde @Samotne Ciasteczka, "O çöpü alma sakın." der zaten. Genelde önerilen bir şey değil.

5-) Bu tamamen şans işi. Seagate, Hitachi veya Toshiba alsan da aynı olabilirdi. Ondan "denk gelmiş" diyorum sadece. Genelde önerilen seri, sıkıntısız bir seri zaten.

6-) Parayı veren düdüğü çalar yine. Bu ürünü ben de çok sevmiyorum ama fazla beklentiye girmemek lazım bence. :)

7-) Bu OCCT ile alakalı. Sorun olsa sistem Reset atardı. 6.2.0 indirirsen bir sorun olacağını sanmam.

8- ) Bu da alt segment bir ürün ama "Bende ısınmıyor. Herhalde kasam iyi olduğu için." nasıl bir bahane?

9-) Kanıt? Zaten gerçek 1ms diye önermedi kimse sana onu. Yine de çok iyi bir ürün sayılmaz ama ucuz nitekim. Bunda da haklı sayılabilirsin.

10-) Bu ürünü ben hiç önermem zaten, bence de kötü bir ürün. Öneren kimse kötü bir ürün önermiş, haklısın.

Aynı HDD'nin 1 TB versiyonunu kullanıyorum ve bugüne kadar hiçbir problem ile karşılaşmadım. 7 yıl oldu bu arada. Bunun dışında sormak isterim, bu bileşenleri size kim veya kimler önerdi? Marka ürünü diyerek düşük modelleri pahalıya almak kötü bir şey fakat bazı ucuz ürünler var ki cidden rezalet. Everest'in herhangi bir ürününün herhangi bir modeli mesela. Ya da James Donkey ürünleri. Ve şunu söylemek istiyorum. KZ edx kulaklığı, zs serisi gibi başlangıç modelleri ve doğal olarak ses konusunda tatmin etmiyor. Kablosunun problem olduğunu söylemişsiniz ama o kablolar zaten değiştirilebiliyor, değil mi? Sesin azalmasının ve tamamen bozulmasının nedenini bilemeyeceğim ancak bu başlangıç ürünlerinden bir tanesi.

Kurallara uygun açılan konuları onaylıyorlar. Nasıl açtığınıza bağlı. Abartılmadığı veya aynı konuların tekrar tekrar açılmadığı sürece ben hiç sorun görmedim şahsen.
Kurallara uyup nazik bir şekilde oluşturuyordum eleştiri konularımı, bir tanesi hariç diğerlerinden neredeyse hiç açılmamıştı.

10 TL'ye aldığım 80 cm masa kadar mousepad'i 3 yıldır kullanıyorum :D 79 lira bir mousepad için düşük bir fiyat değil bence :D
Yaklaşık 6-7 yıl önce 5 TL'ye aldığım mousepad'in kenarları kalktı, yapıştırıcı ile yapıştırdım.

Recep ivedik, psikolog, 30 bin dolar meselesi.
Bir mousepad'e 79 TL vermek psikolojik anlamda güçlü olmayı gerektirir.

Bir yıl önce çokça öneriliyordu, o zamanlarda benim açtığım sistem toplama konusuna da önerilmişti.
O zamanlar SSD'ler hakkında deneyimli kişilerin sayısı azdı hocam. Patriot Burst, Apacer Panther gibi modeller de ülkemiz de satışta olmadığından ötürü piyasa da başka SSD yoktu. Millet gidip SU630, SU650 alıyordu ve kaliteli zannediyorlardı bu ürünleri. Ama değildi işte. :) Kimse açıp bu SSD'lerin teknik bilgilerine bakmıyordu ki. SSD'dir diyip geçiyordu millet. Şimdi mesela özellikle @Rambo Okan Güler sayesinde forumda hangi SSD kötü, hangi SSD iyi, hangisinde hangi kontrolcü var donuna kadar biliyoruz.

Sorgulamaya başladıktan sonra ilerledik açıkçası SSD konularında. Benim SSD'ler konusunda gözümü açan kişidir mesela @Rambo Okan Güler hocam. Ben onun SSD ile ilgili yazılarını okuyana kadar WD Green, A400, BX500 gibi modelleri böyle ahım şahım SSD'ler zannediyordum. Şans eseri bunların hiçbirini almadım. Araştırınca anlaşılıyor kim koyun kim kurt. :)

149 TL'ye aldım ben zamanında, hatta 170 TL'ye bile vardı. Kulaklık fena değil ama o fiyatlara alternatifleri de vardı.
Gayet iyi kulaklık zaten. Ses seviyesi daha düşük kalabiliyor tek eksisi olarak. Gamenote olabilirdi fakat padleri daha düşük ve malzeme kalitesi bi' tık daha kötü.

"Ben kullanıyorsam en iyisidir"ciler ve "Ben aldım, bir sorunla karşılaşmadım. Size öyle denk gelmiş"ciler yüzünden oluşan bir durum.

Tüm dünyanın bildiği kronik sorunu olan bir ürünü bile tavsiye edebiliyorlar. "Onu almayın, sorunları var" dediğimiz zaman da karşı çıkıyorlar. Genelde reklamlardan etkilenen marka bağımlısı gençler oluyor bunlar. Monster'ı çok seviyorlar ve "abi ayfoğn yaa" kalıbını kullanıyorlar.
Sonunda adam akıllı bir yorum, sağ olasın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı