Steelseries QCK ile ben de sorun yaşamıştım, bu sebeple kendim hiçbir zaman önermedim. Şu konuya bakabilirsin. Bu ürünü GIST 2014'te denemiştim ilk kez, hoşuma gitmişti. 2015-2016 gibi de aldım. 1.5 yılda pert oldu.
Merhaba arkadaşlar, Steelseries QCK Heavy M deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım. Yaklaşık 4 yıldır sahip olduğum ve kullandığım bir ürün kendisi. 20 Kasım'dan beridir kullanmıyorum, QP Prism'e geçiş yapmıştım. Şuradan ulaşabilirsiniz QP Prism incelemesine. Gelelim asıl konumuza. Ürünü 89 TL'ye...
www.technopat.net
QP Prism kullanıyorum, yaklaşık 5 ay oldu. Herhangi bir sorunu bulunmuyor. 59 TL'ye bundan daha iyi bir ürün bulabileceğini düşünmüyorum. Bunun büyük modeli olan Honeycomb ve Hexa modellerini de forumda çokça kullanan var, memnun kalmayan ilk defa sizi gördüm. Aklıma gelen ilk 2 kişi
@246941 ve
@Esperoja Honeycomb XL kullanıyordu. Yani genel olarak fiyatına değen bir ürün, gidip de XPG Battleground XL kalitesi beklemeyin. XRades ile de kıyaslanamaz, berbat koku yapan, çizim kalitesi berbat olan bir ürün. Almamla çöpe atmam bir oldu.
Pahalı ürünleri de kullandım, ucuz ürünleri de. QP Prism kadar memnun kalmadım hiçbir üründen.
Arkadaşlar merhaba, incelememe hoşgeldiniz. QP Prism mousepad ürününü adından anlayacağınız üzere QP Bilişim'den 59 TL'ye satın aldım. 19 Kasım'da sipariş ettim 20 Kasım yani bugün geldi. İnternette ve forumda bu mousepadlarle ilgili bir konu göremedim o yüzden bu incelemeyi paylaşmak istedim...
www.technopat.net
Ürünü pazar günü QP üzerinden aldım, pazartesi kargolandı salı günü kargo bana geldi. Ürünün boyutları sitesinde söylendiği gibi geldi. Steelseries Rival 110 kullanıyorum hiç bir sıkıntı olmadan rahat bir şekilde kullanıyorum. Çözünürlük kalitesi gayet normal. Ürün 90x40 CM, kalınlığı 3mm. Beni...
www.technopat.net
HDD konularında refurbished olmayan ürünler haricinda sorun çıkmıyor diye biliyorum. Refurbished satan mağazaları öneren üyeleri görünce genelde refurbished satmayan güvenilir satıcılardan öneri yapıp düzeltiyorum. UBM Bilişim gibi mağazalar refurbished satıyor mesela,
@Berkay Davas söylemişti bana da. O günden beri refurbished satan mağazaları önermem.
Windforce serisi genel olarak ısınan bir seri zaten, Google'a Windforce yazmanla birlikte zaten ısınma sorunu başlıklı konu yığınlarını göreceksin.
Kendi kullanıp memnun olmadığım ürünleri asla ama asla önermedim şu ana kadar. Kullanıp memnun olup beğenmediğim ürünleri de aynı şekilde hiç önermedim. Mesela AL3 SPN SSD kullanıyorum, firmware yok, TLC diye satılan ürün QLC çıktı, vaad ettiği değerleri 1 sene sonra 50-60 MB/s kaybetti gibi gibi.