Technopat Sosyal üyelerinin önerisiyle alınan ürünlerin sorunlu çıkması

• Konuyu başlatan Lyrinx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 261
  • Görüntüleme 13.449
QP mousepad kısmına katılmıyorum. Gerisi doğru. O mousepad fiyatına göre oldukça başarılı.

Keşke Xrades alsaydım demiş. Onlardan birisini 1 yıldır kullanıp 5-6 kere makinede yıkadıktan sonra bizzat deneyimledim. Belki QP de iyidir bilmiyorum, sebebini yazmamış gerçi.

Bir ürünün kullanıcı yorumlarına, yerli ve yabancı incelemelerine bakınız. Amazon.com gibi yabancı alışveriş sitelerinde çok fazla yorum oluyor. Çok kullanıcı yorumu ürünün genel tablosunu daha güzel ortaya çıkarıyor.
Bir ürünü kendiniz araştırın. İhtiyaçlarınızı doğru belirleyin. Forumda alanına göre bakılması, araştırmaları gereken ince noktaları vurguluyoruz ama ürün çığırtkanları çok olduğundan arada mantıklı tavsiyeler kaynıyor.
Yorum yapan kişinin profiline bakın. Kaç çözümü, beğenisi filan var diye. Kişinin alana hakimiyetine ipucu olabilir.

Ürün önermekle övünen, bu konularda binlerce mesaj yazan arkadaşlara ders niteliğinde bir konu olur umarım.
Eee?
Şimdi ürün önermeyelim mi? O konular boş mu kalsın? Adam ürün almasın mı?

Kimse mesaj yazmasın o zaman, öyle öcü gibi kaçsın bu konulardan. ''Aman, şimdi öneririm, sorun çıkar benden bilir'' diye hiç önermeyeceklerdir o zaman ürün falan, öyle boş boş kalacaktır konular.
Sadece kopyala-yapıştır yapan üyeleri saymıyorum.
Kopyala-yapıştır yapması üyenin sorunudur. Araştırma yapmadan, direkt kopyalayıp öneriyorsa yanlış yapar.
Burada bütün suç öneri yapan üyede değil elbette. Paranın sahibi belli, ne alınacağının kararını verecek kişi de belli.
Olay bu kadar zaten. Bu cümle atılıp, konu kilitlenebilir.
Lakin kafada bir fikir oluşmasını sağlayan öneriler, gerçekten dikkat edilmesi gereken bir husus. Bugün binlerce, on binlerce mesaj atan -sürünün başını temsil eden- üyelerimiz umarım buna dikkat ediyordur.
Aslında birkaç kişinin ağzına bakıyor forumdaki öneriler, X üyesi bunu önersin herkes onu över, önerir ertesi gün bir şey olur da önermez herkes yerden yere vurur.

Herkesin önermesine bakmayın zaten hepsi bir iki kişinin ağzından çıkıyor 🤭.
Sürü psikolojisi hayatın neredeyse her yerinde var, burada da var. Sırf sürüye yol verenler var diye onları suçlamak saçma, adamlar gelin beni koyun gibi takip edin demiyor sonuçta. Herkes özgür, isterse herkesin önerdiği ürünü gömsün, o onun fikri ve saygı duyulmalı.

Artık ürün önerme konularına falan da girmiyorum zaten. Ben öneriyorum, adam da benden hemen sonra CTRL + V yapıp öneriyor. Sonra benden biliyorlar. Kendi kullanıp, memnun kaldığım ürün varsa onu öneriyorum artık sadece.

KZ'nin kablosu mu bozuldu? Yoksa direkt kulaklık tamamen mi gitti? KZ'lerin genel olarak yanında gelen kabloları çabuk bozuluyor (kullanıma göre), sağlam bir gümüş kulaklık alırsın olur biter.
Kablosu bozulmuştu ama iki kulağından da çok az ses geliyordu, ben de durum böyle olunca çöpe attım.
Keşke Xrades alsaydım demiş. Onlardan birisini 1 yıldır kullanıp 5-6 kere makinede yıkadıktan sonra bizzat deneyimledim. Belki QP de iyidir bilmiyorum, sebebini yazmamış gerçi.
Araştırma yaptım ve Xrades Mousepad'lerin daha iyi olduğunu düşündüm, daha çok albenili bir yapıları vardı hem.

Kablosu bozulmuştu ama iki kulağından da çok az ses geliyordu, ben de durum böyle olunca çöpe attım.
Kablosunu değiştirsen büyük ihtimalle sorun düzelirdi, konu açsaydın keşke, açmışsan da ben görmedim.

Eee?
Şimdi ürün önermeyelim mi? O konular boş mu kalsın? Adam ürün almasın mı?

Kimse mesaj yazmasın o zaman, öyle öcü gibi kaçsın bu konulardan. ''Aman, şimdi öneririm, sorun çıkar benden bilir'' diye hiç önermeyeceklerdir o zaman ürün falan, öyle boş boş kalacaktır konular.

Kopyala-yapıştır yapması üyenin sorunudur. Araştırma yapmadan, direkt kopyalayıp öneriyorsa yanlış yapar.

Olay bu kadar zaten. Bu cümle atılıp, konu kilitlenebilir.

Sürü psikolojisi hayatın neredeyse her yerinde var, burada da var. Sırf sürüye yol verenler var diye onları suçlamak saçma, adamlar gelin beni koyun gibi takip edin demiyor sonuçta. Herkes özgür, isterse herkesin önerdiği ürünü gömsün, o onun fikri ve saygı duyulmalı.
Ben sana bir laf atmadım üstüne alınma lütfen :3. Benim kızdığım hiçbir özelliğini bilmeden başkalarının ağzından konuşanlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı