4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 6 Ocak 2023 #1 Böyle bir kural var mı bilmiyorum ama herhangi bir hakaret etmeyeceğim veya attığım linkte uygunsuz bir durum olmayacak. Kendimle alakalı bir konu açıp o konunun örneklerini ve linklerini buraya atacaktım bir mahsuru var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2023
Böyle bir kural var mı bilmiyorum ama herhangi bir hakaret etmeyeceğim veya attığım linkte uygunsuz bir durum olmayacak. Kendimle alakalı bir konu açıp o konunun örneklerini ve linklerini buraya atacaktım bir mahsuru var mı?
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.910 Makaleler 13 Çözümler 705 6 Ocak 2023 #2 Merhaba, açacağınız konuyu tam olarak anlamadım. O yüzden net bir şey söyleyemeyeceğim maalesef. Ekşi Sözlük hakkında konuşabilirsiniz tabii ki, konuyu onaya gönderin moderatörlerimiz inceleyip uygun olup olmadığına karar verecektir. Artı 0 Eksi
Merhaba, açacağınız konuyu tam olarak anlamadım. O yüzden net bir şey söyleyemeyeceğim maalesef. Ekşi Sözlük hakkında konuşabilirsiniz tabii ki, konuyu onaya gönderin moderatörlerimiz inceleyip uygun olup olmadığına karar verecektir.
KS KS 4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 6 Ocak 2023 #3 Emre C dedi: Merhaba, açacağınız konuyu tam olarak anlamadım. O yüzden net bir şey söyleyemeyeceğim maalesef. Ekşi sözlük hakkında konuşabilirsiniz tabii ki, konuyu onaya gönderin moderatörlerimiz inceleyip uygun olup olmadığına karar verecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam konumu tamamen oluşturuyorum olağan dışı bir sorun olursa kaldırılır zaten sağ olun. Artı 0 Eksi
Emre C dedi: Merhaba, açacağınız konuyu tam olarak anlamadım. O yüzden net bir şey söyleyemeyeceğim maalesef. Ekşi sözlük hakkında konuşabilirsiniz tabii ki, konuyu onaya gönderin moderatörlerimiz inceleyip uygun olup olmadığına karar verecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam konumu tamamen oluşturuyorum olağan dışı bir sorun olursa kaldırılır zaten sağ olun.
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 6 Ocak 2023 #4 Kurallarda yasaklı siteler bölümü var, en aşağıda. Artı 0 Eksi