Technopat Sosyal'in ceza sistemini nasıl buluyorsunuz?

Genel olarak toparlayalım

• Oy verenlerin toplamı
    207
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaş 12 boyum 1.85 yakında gökdelen olur muyum tarzı konuların onaylanması dışında iyi buluyorum. Sonra bu konulara cevap yazınca gereksiz mesaj cezası yiyoruz, öyle konuya böyle cevap

Kural değil de sürekli söylediğim bir şey var. Ceza tablosu güncellenmeli. Sürekli ceza tablosu deniyor ama ceza yediğimde süresini bulamıyorum tabloda. Onun dışında pek de sorun yok. Kuralları bildiğiniz ve kendi dilimizi düzgün kullandığınız sürece sorun yok.

Kurallara uyduğunuz sürece sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Aynı sebepten dolayı sürekli uyarı alıyorsanız sorunu kendinizde aramalısınız.

Başka forumlarla kıyaslayanlar olmuş. Yalnız buradaki düzeni oralarda bulamazsınız. Burada bir düzen varsa, o da kuralları uygulayan yöneticiler ve bu kurallara uyan üyeler sayesindedir.

Kural olmayan bir yerde herkes kafasına göre at koşturur.

Yazım yanlışı olan mesajı alıntılama cezasını gereksiz buluyorum. Neden başka birinin yaptığı hata yüzünden ben de ceza alıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…