Daha fazla
Artık insanların bu sıkıntılı dönemlerde kendilerine eğlence arama çabasında olduklarını düşünüyorum. Çünkü gerçekten çok ilginç tavırlar ve kaç yaşında olursa olsun bir insanın bilinçli ve isteyerek öyle cevaplar vermeyeceğini ummak istiyorum.Ben genellikle Felsefe, sağlık ve siyasi konularda olduğum için pek bakmıyorum. Ancak bu 3 kategoride yanlış bilgilendirme ve 'kendi yazdığını anlayamama' sorunu olan tonlarca kişi var. Mesela "Evren nasıl oluştu?" adlı Felsefi bir konuda adam gelip "Allah Yarattı kardeşim. Başka soru?" yazıyor yemin ediyorum suratlarına rövaşata çekesim geliyor. Sağlık konularında yanlış bilgilendirmeden ziyade mesajı okumama ya da konuyu açıp kaybolma sorunu var. Siyasi konular zaten bambaşka bir alem.
Boy ve kilo konuları eskisi kadar yok, en azından o konuda bir tık rahatız. Ha bide yazmadan geçemeyeceğim, tartışma başlatıp kaçanlar da fazlasıyla var. Adam geliyor Felsefe ya da Siyaset/Gündem kategorisinde bir şey yazıyor hop sağ üstten çıkış yapıyor ve o yazdığı şey 30 sayfalık bir kavgaya dönüyor. Sırf bunun yüzünden onlarca konu kilitleniyor. Mevcut kitle arttıkça toksiklik seviyesi de artıyor.