Technopat tarihi hakkında ne biliyorsunuz?

Pixel_less

Kilopat
Makaleler
31
Yer
Manisa
Technopat'ta çok eski değilim ama çok yeni de değilim. Biraz bu forumun tarihi hakkında bilgilenmek istiyorum. Forumda yaşanan önemli olaylar, konular, rekorlar hakkında buraya bildiklerinizi yazın. Kişisel veya genel olması fark etmez. Okumayı seviyorum ve bu konudan bana okunacak çok fazla şey çıkacağından eminim.

Berkehan Çepni.

Berkehan Çepni.

Eğlenceli bir konuymuş Hocam :D .

Başka var mıdır böyle efsaneler? Gerçekten güzelmiş...

Buranın bir tarihi yok aslında, herkes için tarih kendi tarihidir aslında.
Herkesin kendi hikayesi vardır, kendi bildiği vardır asıl olan birlik olmak ve birbirimizi tamamlamak.
Hikaye ne diye soracaksan Recep Baltaş-Ali Güngör hocamız ve değerli yönetici-moderatör kadromuzun kurduğu güzel ve kaliteli bir yer.
İnsanların burada öğrendiği 2 şey var 1.teknoloji tartışmasız ama 2. Türkçe kullanımı kesinlikle. Ben şu an bile hata yaptım eminim ama bu forumda diğer çöp forumlara göre daha kaliteli, daha efendi ve mantıklı insanlarla ile tanışıyorsun Türkçeye olan saygıdan dolayı.
Benim için Technopat tarihi budur, herkesin kendi tarihini yazdığı o yer.

@Yener K. hocamızın güzel bir sözü vardır.
Bin bilsen de bir bilene sor”

Buranın bir tarihi yok aslında, herkes için tarih kendi tarihidir aslında.
Herkesin kendi hikayesi vardır, kendi bildiği vardır asıl olan birlik olmak ve birbirimizi tamamlamak.
Hikaye ne diye soracaksan Recep Baltaş-Ali Güngör hocamız ve değerli yönetici-moderatör kadromuzun kurduğu güzel ve kaliteli bir yer.
İnsanların burada öğrendiği 2 şey var 1.teknoloji tartışmasız ama 2. Türkçe kullanımı kesinlikle. Ben şu an bile hata yaptım eminim ama bu forumda diğer çöp forumlara göre daha kaliteli, daha efendi ve mantıklı insanlarla ile tanışıyorsun Türkçeye olan saygıdan dolayı.
Benim için Technopat tarihi budur, herkesin kendi tarihini yazdığı o yer.

@Yener K. hocamızın güzel bir sözü vardır.
Bin bilsen de bir bilene sor”
Çok doğru diyorsunuz Hocam. O zaman şöyle düzelteyim. Sizi etkileyen, komik veya eğlenceli bulduğunuz şeyler ya da sizin için gerçekten önemli olan bir gelişmeyi yazabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı