Technopat üyeleri hangi tarayıcıyı kullanıyor?

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?

• Chrome

Oy: 133 42,1%
  • Microsoft Edge

Oy: 69 21,8%
  • Brave

Oy: 47 14,9%
  • Mozilla Firefox

Oy: 34 10,8%
  • Opera

Oy: 46 14,6%
  • Apple Safari

Oy: 17 5,4%
  • Vivaldi

Oy: 5 1,6%
  • Maxthon

Oy: 1 0,3%
  • Puffin

Oy: 1 0,3%
  • Avant

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    316
Bu kaçıncı konu ve bu aynı konular neden onaylanıp sürekli beyhude içerikler lanse ediliyor aklım almıyor doğrusu. 🙌🏼🤢
Eki Görüntüle 1245894

Cevabım: Chrome, Opera ve Samsung browser. Hatta bir gün inşallah Samsung browser PC'ye de gelir o kadar hafif ve stabilize edilmiş başka tarayıcı olmayabilir bile belki. 🙌🏼🌹

Hocam emoji kullanmadığınız mesajınız var mı? (!)

Hepsini kullandım, eninde sonunda Chrome'a geri döndüm. Alışkanlıktan ötürü olsa gerek, diğerlerini kullandığım an rahatsızlık oluyor nedense. Edge en sevmediğimdi ama ondan eminim. Chrome olmasa Firefox kullanırdım muhtemelen.

Bu kaçıncı konu ve bu aynı konular neden onaylanıp sürekli beyhude içerikler lanse ediliyor aklım almıyor doğrusu. 🙌🏼🤢
Eki Görüntüle 1245894

Cevabım: Chrome, Opera ve Samsung Browser. Hatta bir gün inşallah Samsung Browser PC'ye de gelir o kadar hafif ve stabilize edilmiş başka tarayıcı olmayabilir bile belki. 🙌🏼🌹

Herkes istediği konuyu açabilme hakkına sahip sizi geren ne ki?

Siz değerli ve müstakil forumdaşlarıma kendimi daha iyi ifade etmek adına bu patikayı kendime hususi çerçeve içinde görev edindim değerli ustam. ☝🏼

Saygılarımla. 🌹🙌🏼
Mustakbel bir moderator gibi gorunuyorsunuz ustadim, sizi moderasyonda gormek iyi olur. Binaenaleyh, emojiler gozunu yorabilir forumdaslarimizin ;)

Chrome yerine Chromium kullanin en fazla arkadaslar.

Mustakbel bir moderator gibi gorunuyorsunuz ustadim, sizi moderasyonda gormek iyi olur. Binaenaleyh, emojiler gozunu yorabilir forumdaslarimizin ;)

Chrome yerine Chromium kullanin en fazla arkadaslar.
Beni bu statüde görmenizden ziyadesiyle kıvanç duymaktayım hocam. 🙏🏼

Yorulan gözler olsun, gönüller olmasın da. 🥀🎭

Technopat Haberler

Geri
Yukarı