Technopat ve Katı Kuralları

Technopat yönetimi abartıyor mu?

• Oy verenlerin toplamı
    128
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim mesajı alıntılamış Bu arada 1 ay olacak neredeyse. Neyse işin özü bu değil. Anlattıklarımda.

Otomatik olarak yazım yanlışlarını düzelten bir yapay zeka olması gerekiyor, buna katılıyorum. Hiçkimse bağlaç olan ''de,da ve ki'' yi bilmek zorunda değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada önceden Moderatör olan birine karşı böyle bir şey söylemek de ne bileyim ya...

Su anki yazismalardan konunun kilitlenmesi bence cok sacma olur. Sonucta hic bir sey konusmayacaksak neden konu acalim.

Hocam hiçbir olacak hiç bir değil. Aman neyse, siz bana git öğren diyordunuz siz de gidip öğrenin ben niye söylüyorsam.

Bir konuda yaptığım yorum silinmişti. Herhalde moderatör'ün hoşuna gitmedi. Technopat bazı moderatörler'i gözden geçirmeli.

Bu arada önceden Moderatör olan birine karşı böyle bir şey söylemek de ne bileyim ya...
Hesabımı kendi isteğimle uçurmuştum hocam. Ara vermiştim. Canım sıkılıyor diye tekrardan takılmak amacıyla geldim. Ama belki kim bilir gene kaçar giderim

Sonuçta denk gelmedik arkadaşla, gayet normal karşılıyorum ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…