Technopat ve Katı Kuralları

Technopat yönetimi abartıyor mu?

• Oy verenlerin toplamı
    128
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konu da kilitlenecek birkaç mesaj sonrasında. Ben olayı gerçekten saldım yazılan mesajlara kahkaha atıyorum. 😂

O lafı bence yaklaşık 13 gün önce kayıt olmuş olan Süper Moderatör'e çarpıttı ama neyse. 😅
Benim mesajı alıntılamış :D Bu arada 1 ay olacak neredeyse. Neyse işin özü bu değil. Anlattıklarımda.

Daha önce burada bir konu paylaştım ve o cezadan sonra forumda pek aktif olmadım. Şimdi tekrar bir konu açarak bu konuyu detaylandıracağım.

Paylaştığım konu o kadar özenli ve Türkçe diline uygun bir şekilde yazıldığı halde yönetim ekibinden biri geldi ve bağlaç hatası yüzünden uyarı kesti. Tam hatırlamıyorum, 1 veya 3 günlük bir susturma aldım. Bunun yüzünden konuya cevap yazamayıp bir süre forumu bıraktım. Aşırı abartılı bir sistem olduğunu söylemem gerek. O kadar kaliteli yazmaya özen gösteriyoruz fakat aradan kaçan küçücük bir hata yüzünden devasa bir ceza veriyorsunuz.

Yazım denetimi sistemi eklediniz fakat bağlaç veya birleşik yazılan ekleri ayırt eden bir yapay zeka kodlayamadınız mı? 🤔
Otomatik olarak yazım yanlışlarını düzelten bir yapay zeka olması gerekiyor, buna katılıyorum. Hiçkimse bağlaç olan ''de,da ve ki'' yi bilmek zorunda değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada önceden Moderatör olan birine karşı böyle bir şey söylemek de ne bileyim ya... 🥶

Su anki yazismalardan konunun kilitlenmesi bence cok sacma olur. Sonucta hic bir sey konusmayacaksak neden konu acalim.

Hocam hiçbir olacak hiç bir değil. Aman neyse, siz bana git öğren diyordunuz siz de gidip öğrenin ben niye söylüyorsam.

Bu arada önceden Moderatör olan birine karşı böyle bir şey söylemek de ne bileyim ya... 🥶
Hesabımı kendi isteğimle uçurmuştum hocam. :D Ara vermiştim. Canım sıkılıyor diye tekrardan takılmak amacıyla geldim. Ama belki kim bilir gene kaçar giderim 🤣

Sonuçta denk gelmedik arkadaşla, gayet normal karşılıyorum ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı