Technopat ve Kuralları? (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın tepkisi İslam'a değil, İslam ve diğer dinleri kullanarak menfaat elde etmeye çalışanlara. Üslubu biraz sert olabilir ama bu dediklerinde nispeten haklı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Adamın tepkisi İslam'a, bunun aksini kimse söyleyemez. İslam'ı terör örgütleri ile bir tutuyor. Türk'lere de ayrı bir kini var zaten. Doğu Türkistandaki Türk'lere yılan diyor.

ERd1eWZWAAEwKMD.jpg

Asimile olmuş Araplar sözü cidden biraz kötü olmuş. İnsanların bir dini benimseyip onun kurallarına göre yaşamak ona göre giyinmek Araplaşmak değildir. O zaman bu mantığa göre kot pantolan giyen İngiliz, şalvar giyen Araptır. Türklük bunun neresin de? çünkü Türkler ne şalvar giyer ne de kot pantolon. Şu anda hangimiz Orta Asya Türkler'inin yaşam ve kültürünü devam etiriyoruz tam olarak?

Son düzenleme:
Adamın tepkisi Islam'a, bunun aksini kimse söyleyemez. İslam'ı terör örgütleri ile bir tutuyor. Türk'lere de ayrı bir kini var zaten. Doğu türkistandaki Türk'lere yılan diyor.

Eki Görüntüle 595477

Her müslümana her dinine bağlı kalmaya çalışana yobaz çomar demekle bir yere varılmaz Recep bey eğer teröristleri müslümanlarla bir tutuyorsanız asıl yobaz cahil sizsinizdir inşallah ban yemem malum siz seversiniz kendi düşüncenizin yanlış olduğunu söyleyenleri banlamayı.
@Recep Baltaş

Konuda kimin haklı olduğu kısmıyla ilgilenmiyorum ama başka bir şey dikkatimi çekti, farklı bir açıdan konuya bakma ihtiyacı hissettim.

Daha önce hiçbir konuda bu kadar 2020 ve 2019 sonlarında açılmış hesap görmemiştim. Sadece 4 sayfa geri gittim, 11 tane az mesajlı 2020 ve 2019 hesapları gömme işine girişmiş. Asıl hesaplarla gelin beyler. :D

Karşı taraftan olgunluk bekleniyorsa siz de olgun davranmak zorundasınız.
Bak bu lafına katılırım, saygı karşılıkları iki tarafında göstermesi lazım amma, benim açmış olduğum konu içerisinde tek bir hakaret/aşağılama/küçük düşürme yok 'iken' konuya yazılan 2. Mesajı aşağıya bırakıyorum.
O zaman yallah Arabistan'a kişisel görüşü saygı duy buna.
İşte saygı beklediğimiz karşı tarafın 'Atatürk' profilli kişisinin ilk yanıtı bu. Kafa malesef bu başka birşey değil..

İslam'ı sadece Müslümanların eylemleri olarak değerlendirmek, bir de yetmezmiş gibi her Müslüman'a Arap demek zaten saçmalığın hat safasıdır.

İslam sadece Müslümanların davranışlarından, eylemlerinden ya da adetlerinden ibaret değildir. Ki şu dönemde zaten İslam ileri sürülerek bir sürü (İslam ile alakası olmayan) davranışlar, örgütlenmeler görülmekte. Bunlara bakarak Müslüman kesimi terörist, yobaz vb görmek ve bunu böyle bir dille belirtmek büyük bir hatadır.

Ha ben demiyorum ki devlet işlerinde İslam olmalı veya olmamalı. Eğer şu anda bu ülkede hala demokrasi kaldıysa zaten bu ülkenin nasıl yönetileceğine halk karar verir. Bu durumda da her Müslüman'ı desteklediği siyasi görüşe göre direkt olarak yobaz göstermek ya da hepsini aynı kefene koymak kimsenin haddi değildir. Görüşünü dile getiremezsin diye de bir şey yok ama görüşünü bu üslubla dile getirmemek lazım.

Bazı arkadaşlar da @Recep Baltaş 'a bu tarz söylemlerde bulunmuşlar ama @Recep Baltaş bu çirkin söylemleri kullandı diye sizin kullanmanız ne kadar doğru abiler ?? Kınadığınız hatayı kendiniz uygularsanız savunduğunuz şey zaten haklı iken haksız duruma düşer.

Konuda kimin haklı olduğu kısmıyla ilgilenmiyorum ama başka bir şey dikkatimi çekti, farklı bir açıdan konuya bakma ihtiyacı hissettim.

Daha önce hiçbir konuda bu kadar 2020 ve 2019 sonlarında açılmış hesap görmemiştim. Sadece 4 sayfa geri gittim, 11 tane az mesajlı 2020 ve 2019 hesapları gömme işine girişmiş. Asıl hesaplarla gelin beyler. :D
Hem bu nasıl bir bakış açısı hocam ? Gözlüğünüz varsa takınız belki bakış açınızın saçmalığını görüp bu sayede daha iyi düşünürsünüz de yaptığınız ön yargının farkına varırsınız.

Gözlüğünüz varsa takınız belki bakış açınızın saçmalığını görüp bu sayede daha iyi düşünürsünüz de yaptığınız ön yargının farkına varırsınız.
Konu dışı başlığında hesap adı "Attack Troll" olan birini bu kadar ciddiye alıp cevap verirsen yakında sinir hastası olursun söyleyeyim. 🤣 Ayrıca senin hesabını saymamıştım onların içinde bak hakkımı yedin, direkt linç odaklı hesapları saymıştım sadece. Günahıma girdin şimdi. 😇

Not: Yeni üyelerle de hiç eğlenilmiyor canım, çok ciddiler. Çok ayıp...

Son düzenleme:
Konu dışı başlığında hesap adı "Attack Troll" olan birini bu kadar ciddiye alıp cevap verirsen yakında sinir hastası olursun söyleyeyim. 🤣 Ayrıca senin hesabını saymamıştım onların içinde bak hakkımı yedin, direkt linç odaklı hesapları saymıştım sadece. Günahıma girdin şimdi. 😇 Bak sen yoksun.

Beni de saymışsın orada lakin bu benim gerçek ve tek hesabım. Ayriyeten moderatörlerde bakabilir. Bilmeden konuşmayın. Aynı şekilde bakış açın çok yanlış. Gövde gösterisi yapmıyoruz burada.

Konu dışı başlığında hesap adı "Attack Troll" olan birini bu kadar ciddiye alıp cevap verirsen yakında sinir hastası olursun söyleyeyim. 🤣
Hesap adına istediğini koyarsın hocam ama dediğin şey troll amaçlı da olsa yanlış geldi bana. Hem zaten profile bakarsan çok fazla mesaj yazmadığımı da fark edersin. Sinir hastalığı açısından güvendeyim yani :D
Ayrıca senin hesabını saymamıştım onların içinde bak hakkımı yedin, direkt linç odaklı hesapları saymıştım sadece. Günahıma girdin şimdi. 😇 Bak 11 hesap içinde sen yoksun, üşenmeyip not etmiştim saymak için.
O hesaplar içinde benim olup olmamam önemli değil ki hocam. Attığınız mesajın mantık dışı olduğunu göstermek için böyle bir şey yazma ihtiyacı hissettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı