Technopat ve Kuralları? (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk yorumları okuyup yorum yapma ihtiyacı duydum. Recep Baltaş bir kanaat önderi değil, onun dedikleri kimseyi bağlamaz veya onun söyledikleri kimse için bir motto olacak düzeyde kaliteli söylemler değil. Zaten herhangi bir kimseden duyduklarını sırf aynı düşüncede diye motto edinen insanın aklından şüphe duyarım. Gel gelelim Recep Baltaş’ın yazdıklarına kesinlikle katılmıyorum. Eğer bir gün karşı karşıya gelirsek asla onun tarafında da olmayacağım ama böyle bir kutuplaşma da olmayacak. Zira Recep Baltaş’la ancak “Intel mi AMD mi” gibi konularda karşı karşıya gelebiliriz. Mesela Recep Baltaş bu söylemleri ekşi’de yapmış olsaydı onu Technopat Sosyal’den eleştirmezdim.
Burada benim rahatsız olduğum tek konu genel olarak Technopat yöneticilerinin ve moderatörlerinin kuralları kendilerine göre yontmalar. Emin olun moderatörler Türkçe bilmiyor ve evet, buradan da görüyoruz ki Recep Baltaş'da adil biri değil kurallar konusunda.
Eki Görüntüle 595444
Benzer konular da hep kilitlenmiş :)

Bu da kilitlenir.

Bu da kilitlenir.
20200619_113301.jpg

Bir ara profil kapak fotoğrafında Amerika bayrağı vardı. Instagram'da veya Facebook'da da Çin'in Doğu Türkistan soykırımını desteklediğini, İslam'ın silinip gitmesi gerektiğini yazmıştı. Kendisi İslam'dan nefret edip zalim ülkelerin yalakalığını yapan acizin teki.

Bir ara profil kapak fotoğrafında Amerika bayrağı vardı. Instagram'da veya Facebook'da da Çin'in Doğu Türkistan soykırımını desteklediğini, İslam'ın silinip gitmesi gerektiğini yazmıştı. Kendisi İslam'dan nefret edip zalim ülkelerin yalakalığını yapan acizin teki.

Mustafa Kemal'i sevmeyen veya İslam'a bağlı birini gördüğünde direkt cahil, çomar yakıştırması yapıyor. Asıl at gözlüğü takıp nefreti ile hareket eden cahil kendisi.
Acaba bilmiyor mudur ki ? En büyük çomarın kendisi olduğunu ?

Cumhurbaşkanları görevleri süresince hapise atılamıyor. Görevlerine de seçimler dışında galiba sadece mecliste oy çoğunluğu ile son verilebiliyor.

Benim bildiğim, o oylamayı da "Partili Cumhurbaşkanlığı Sistemi" ile kaldırdılar. Yani sadece seçimden seçime değişebilir artık hükumetler. Yanlışım varsa düzeltin :)

@wGeralt @16986 davranışını düzeltmesini istediğiniz birisine hakaret etmek ne kadar doğru?
Biri size hakaret ettiğinde siz de ister istemez aynı şekilde karşılık vermek istersiniz. Çünkü insanlar bazen duygu ve değerlerine göre haraket ederler.

İnsanoğlu beşerdir sonuçta. Bunu ben yapmadım ama başkasının yapmamasını sağlayamazsın. Sana haksızsın demiyorum ama, onların da kendilerine göre haklılık payı vardır. =Eşitlik bunu gerektirir.

Hayır, zaten Recep Bey'in bu tepkiyi verme sebebi (İslam'a karşı) bu düşüncedeki insanlar değil mi?

Bu insanlar yüzünden İslamiyet veya Müslümanlar bu tepkiyi görüyor zaten.
Karşı taraftan olgunluk bekleniyorsa siz de olgun davranmak zorundasınız. "Çomar, tek hücreli, aciz, aptal" demekle hiçbir yere varılamaz.

• Beğen
İfadeler: acv
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı